Telo

OVA ŽENA JE UBRIZGALA PO TRI LITRA FIZIOLOŠKOG RASTVORA U GRUDI! Izgleda nestvarno, a najavila je nešto još bizarnije (FOTO/VIDEO)

Amber Mej je bila opsednuta time da ima velike grudi i čak osam puta je išla na operaciju kako bi ih uvećala, a osim toga je triput radila liposukciju celog tela, vadila mast iz kože, podizala zadnjicu...

19.11.2022 13:01

OVA ŽENA JE UBRIZGALA PO TRI LITRA FIZIOLOŠKOG RASTVORA U GRUDI! Izgleda nestvarno, a najavila je nešto još bizarnije (FOTO/VIDEO)
printscreen/tiktok/ambermaayy

Model Amber Mej zavisna je od plastičnih operacija kojima je svoje telo potpuno unakazila. U želji da ima bujne obline, čest je posetilac klinika za estetsku hirurgiju. Sa tim, uslovno rečeno, ulepšavanjem svog tela počela je kada je imala 19 godina. Tada je dobila nadimak Barbika. Međutim, njen sadašnji izgled daleko je od onog kakav je imala čuvena lutka. 

Triput je išla na liposukciju celog tela, čak osam puta je radila operaciju grudi koje su danas ogromne, maltene veće i od košarkaških lopti. Tu se, međutim, nije zaustavila, pa je radila i podizanje zadnjice i uklanjanje masnoća iz kože. Takođe, na dugačkom spisku njenih operacija navode se i fileri koje je stavljala u lice, a posebno u usne. Oko 35.000 evra dala je samo na uvećanje grudi. 

- Volim da izgledam drugačije. Radujem se svakoj novoj operaciji i na to gledam kao na hobi. Dosad sam samo na grudima imala osam operacija - otkrila je Mej, a piše San.

Kako objašnjava, ne strahuje od operacija ali je svesna da je postala zavisna od njih.

- Rekla bih da sam postala zavisna od operacija, one mi donose neko novo uzbuđenje. Nikad nisam nervozna kada odlazim na neku korekciju - objašnjava ona.

Kako bi zaradila za izgled iz snova, Amber je morala da smisli način kako da dođe do novca. Onda se dosetila da svoje provokativne snimke i fotografije prodaje na sajtu za odrasle. Tako je došla do neverovatnih 70.000 evra, koliko je dosad platila za svoju lepotu.

Na komentar da izgleda plastično poput lutke, Amber kaže da voli da izgleda lažno i da joj prirodna lepota nije dovoljno zanimljiva. Njen profil na čuvenom OnlyFans sajtu jedan je od traženijih.

- Sviđa mi se moj izgled, a fanovi vole kako se ja predstavljam i kako izgledam. Imam dosta fanova koji plaćaju da vide kako moje grudi izgledaju i kako ih uvećavam. Sada mi je u planu da ih uvećam do 4.000 kubika ili možda čak i više od toga. Ne radim operacije da bih privlačila pažnju, radim ih zbog sebe jer to volim - objašnjava Amber.

Ta zavisnica od estetskih operacija otkrila je i šokantan podatak o svojim grudima. Naime, kako tvrdi, u svakoj od dojki ima ubrizgano po tri litre fiziološkog rastvora.  

- U javnosti se osećam pomalo nesigurno jer svi gledaju u mene. Ipak, kada razmislim, zaista sam zadovoljna svojim izgledom. Ne obraćam pažnju na hejtere, svako ima pravo da izgleda onako kako želi. Neće me to sprečiti da nastavim sa ulepšavanjem. Sada se osećam seksi šta god da obučem, ranije sam uvek bila nesigurna - zaključuje Amber.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)