Zanimljivosti

O OVOJ DEVOJCI PRIČA CEO KATAR: Na njenim fotografijama sve pršti, a evo zašto je na Svetskom prvenstvu! (FOTO/VIDEO)

Tolami Benson je dugo krila vezu s poznatim fudbalerom, ali sada je sve otkriveno.

23.11.2022 11:01

O OVOJ DEVOJCI PRIČA CEO KATAR: Na njenim fotografijama sve pršti, a evo zašto je na Svetskom prvenstvu! (FOTO/VIDEO)
instagram.com/tolamibenson

Osim uzbudljivih utakmica na aktuelnom Svetskom prvenstvu u fudbalu, pažnja javnosti usmerena je i na događaje koji se dešavaju van terena. Lepe i atraktivne žene svakako su jedna tačka fokusa gledalaca takmičenja, kako onih koji borbe posmatraju na malim ekranima, tako i onih koji su u mogućnosti da budu nedaleko od borilišta.

instagram.com/tolamibenson

Tolami u dresu svog dečka 

Tolami Benson privukla je veliku pažnju javnosti u samom Kataru, ali i širom sveta. Ona u toj bogatoj arapskoj državi boravi kako bi bodrila svog dečka Bukajo Saku koji nastupa za reprezentaciju Engleske. Nakon što su Englezi ostvarili spektakularnu pobedu na samom startu šampionata, Tolami je došla u žižu javnosti kada je slavila trijumf sa svojim izabranikom. 

instagram.com/tolamibenson

Tolami Benson zavodi lepotom

Veruje se da je par u vezi od 2020. godine, međutim, sve donedavno su ljubav držali u tajnosti. Glasine o tome da su zajedno pronele su se krajem prošle godine kada je Tolami objavila njihovu fotografiju na Instagramu. Međutim, trudila se da vešto sakrije lik poznatog sportiste.

Tokom prvenstva je sve postalo jasno kada se Tolami pojavila u dresu reprezentacije Engleske i sela pored Bukajine porodice. Misteriozna veza sada je napokon potvrđena, a Tolami je već dobila titulu jedne od najlepših partnerki sportista prvenstva.

Ta lepotica atraktivne građe svakodnevno fanove putem društvenih mreža obraduje nekom od svojih zavodljivih izdanja. Nema sumnje da će joj sada popularnost dodatno porasti, te će dobiti obožavaoce iz celog sveta. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)