Zanimljivosti

IVAN I JA SMO SE RAZIŠLI ZBOG PRITISKA MEDIJA! Jelena Tomašević otvorila dušu o krahu ljubavi sa glumcem! (FOTO)

Jedan od omiljenih parova na javnoj sceni stavio je tačku na svoju ljubav zbog pritiska javnosti, pevačica je javno progovorila o svemu.

17.11.2022 14:38

IVAN I JA SMO SE RAZIŠLI ZBOG PRITISKA MEDIJA! Jelena Tomašević otvorila dušu o krahu ljubavi sa glumcem! (FOTO)
instagram.com/jelena tomasevic

Pevačica Jelena Tomašević i glumac Ivan Bosiljčić prošli su kroz turbulentnu fazu tokom svoje decenijske ljubavi. Danas važe za jedan od omiljenih parova sa javne scene, međutim, nije oduvek bilo lako.

Malo ko se i seća da su u jednom periodu raskinuli, te da je svako krenuo svojim putem. O ovoj životnoj fazi pevačica je i otvoreno govorila za medije.

 

 

- Desilo se to pre više od 10 godina. Ivan i ja smo se zabavljali i pod pritiskom medija smo se razišli. Svako je imao neku svoju priču, svoje mišljenje na to: treba ili ne treba. Sad, iz ove perspektive, shvatam da nismo umeli sa tim da se nosimo, da smo mogli kroz sve to da prođemo mnogo elegantnije, ali tada to jednostavno nismo znali - ispričala je Jelena svojevremeno u emisiji "Kec na jedanaest".

Ipak, da su suđeni jedno drugom shvatili su nakon nekog vremena te su se pomirili i venčali, a kao kruna ljubavi na svet je došla ćerkica Nina koja je danas centar njihovog sveta.

Inače, njihova ljubav počela je kao na filmu. Ivan je Jelenu primetio tokom jednog njenog nastupa na televiziji i tada ga je potpuno opčinila. Ispostaviće se, u godinama koje slede, da ga osećaj nije prevario te da je to zaista bila ljubav maltene na prvi pogled.

 

 

- Dok sam živ pamtiću momenat kada sam ovaj nastup gledao na televiziji. Pre 11 godina. Danas je ona moja žena. I ja njen muž. Jutro 2005. godine -  napisao je pre nekoliko godina na Instagramu Ivan.

Jelena i Ivan su vezu započeli 2008. godine, ali ljubav su krili od svih. Ta prva godina bila je turbulentna i nakon nje je usledio raskid. Ovaj period razvdojenosti samo je osnažio njihova osećanja. Nakon pomirenja usledila je i prosidba.

 

 

- Jelenina bratanica Đurđa je imala dve godine. I bila je glavni čuvar svoje tetke. Kada sam došao da molim za Jeleninu ruku, nisam je tražio od njenog oca i majke, nego od Đurđe. Mala je bila ozbiljan igrač - govorio je glumac svojevremeno.

 

 

Na večnu ljubav zavetovali su se krajem avgusta 2011. godine, u crkvi Svete Trojice u Gornjem Milanovcu. Sledeće godine ostvarila im se najveća želja, postali su roditelji ćerke Nine. 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)