Zanimljivosti

IVA MIĆANOVIĆ NADMAŠILA MAJČINU LEPOTU! Ovako danas izgleda ćerka Ane Sofrenović i Dragana Mićanovića (FOTO)

Iva Mićanović koju su poznati roditelji dugo držali van domašaja javnosti zaista je izrasla u lepoticu bez premca.

26.10.2022 09:05

IVA MIĆANOVIĆ NADMAŠILA MAJČINU LEPOTU! Ovako danas izgleda ćerka  Ane Sofrenović i Dragana Mićanovića (FOTO)
Foto: TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC

Glumica Ana Sofrenović je iz braka s kolegom Draganom Mićanovićem dobila dve ćerke o kojima danas brine zajedno s bivšim suprugom, iako su njih dvoje odavno stavili tačku na ljubav. Emocije koje su jedno prema drugom gajili ozvaničili su 1998. godine,  ali su se 2011. razveli. Tokom vremena odličili su da učine sve kako bi funkcionisali, pre svega zbog naslednica Ive i Lene.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Mićanović (@_everin)

O ćerkama nekadašnjeg glumačkog para godinama se nije mnogo toga znalo. Poznati roditelji su se trudile da ih medijski ne eksponiraju previše, što je njima dvema i odgovaralo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Mićanović (@_everin)

Iva je danas odrasla devojka koja je svoju sreću potražila van Srbije. Naime, ona je studije upisala u inostrastvu gde je počela da gradi svoju sreću. Dar za umetnost očigledno je nasledila od roditelja. Ona, međutim, nije krenula putem glume, ali jeste na javnoj sceni budući da se oprobala u pevanju i mnoge oduševila svojim glasovnim mogućnostima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Mićanović (@_everin)

Ipak, fizički izgled je očigledno u potpunosti nasledila od majke Ane koja je oduvek važila za jednu od najlepših domaćih glumica. Iva ima gotovo iste crte lica kao njena majka, te se na nekim fotografijama ne može razaznati koja je od njih dve zapravo fotografisana. 

Ipak, ljudi joj na društvenim mrežama redovno ostavljaju komentare kako je možda u lepoti čak i nadmašila majku, kao i da je šarm definitivno nasledila od poznatog tate.   

BONUS VIDEO:

Komentari (0)