Zanimljivosti ŠTA JOJ SE DOGODILO?! Pamtimo je kao atraktivnu Nikitu iz istoimene serije, ali 27 godina kasnije ona izgleda POTPUNO drugačije! (FOTO) 20:30
Zanimljivosti BIO JE HOLIVUDSKI MANGUP ZA KOJIM SU ŽENE LUDELE: Na pragu 7. decenije je prava frajerčina i daje lekcije mlađima! 07:42
Roditeljstvo TATA JE ODBIO DA ĆERKICI ISPUNI ŽELJU: Usledila je neviđena drama, svi kažu da malena zaslužuje "Oskara" (FOTO+VIDEO) 09:10
Brak i veze ZAPROSIO JE DEVOJKU NASRED AERODROMA: Ovakvu reakciju nije mogao ni da nasluti, ovakvo poniženje će zauvek pamtiti (VIDEO) 16:02
Zanimljivosti "UBIO SI ME I OPET ĆEŠ ME UBITI": Iza ove poruke Milene Vasić krije se surova priča (FOTO) 12:09
VIP saveti IZNENADIĆETE SE KAD ČUJETE KOJU ŠKOLU JE ZAVRŠILA MARIJA KARAN: Ovu informaciju je malo ko znao o lepoj glumici (FOTO) 14:01
Ispovesti ONA JE PRINCEZA ZA ODRASLE I ZARAĐUJE VRTOGLAVE SUME NOVCA: Lepotica je iz korena promenila život i postala deo glamuroznog sveta o kojem je maštala (FOTO) 19:00
Zanimljivosti ŠTA SE DESILO SA JEDNOM OD NAJLEPŠIH ŽENA SVETA? Fanovi se uplašili za njeno zdravlje, kako vama izgleda?! (FOTO) 10:01
Zanimljivosti ANĐELINA DŽOLI OBJAVILA SLIKU KADA JE BILA DEVOJČICA: Najzad razotrikveno da li je dorađivala usta! (FOTO) 17:01
Strast JANA OTKRILA NAJSKRIVENIJU TAJNU ŽENA: Ovo je jedini razlog što glumimo vrhunac i to nema nikakve veze sa tim bismo udovoljile muškarcu (VIDEO) 19:01
Zanimljivosti DA LI BISTE USTAJALI RANO UJUTRU ZBOG OVAKVOG POSLA? Tiktokerka pokazala šta radi i otkrila koliko zarađuje, ljudi u šoku: "Hoću ja da apliciram"! (VIDEO) 11:01
Zanimljivosti HOLIVUDSKA ZVEZDA OTKRILA NAJČUVANIJE TAJNE INDUSTRIJE: Evo šta se dešava kada u sceni treba da se šmrče kokain! 19:01