Zanimljivosti

BIO JE HOLIVUDSKI MANGUP ZA KOJIM SU ŽENE LUDELE: Na pragu 7. decenije je prava frajerčina i daje lekcije mlađima!

Džefri Din Morgan je jedan od najatraktivnijih glumaca koji prkosi godinama.

08.06.2024 09:42

BIO JE HOLIVUDSKI MANGUP ZA KOJIM SU ŽENE LUDELE: Na pragu 7. decenije je prava frajerčina i daje lekcije mlađima!
Printscreen/Instagram/portaljeffreybr

Džefri Din Morgan je američki glumac koji je svima najpoznatiji po ulozi Negana Smita u horor ostvarenju The walking dead. Džefri je rođen 1966. u Vašingtonu gde je i odrastao i završio školu i koledž. Budući da je pokazivao afiniteta ka košarci, Džefri je nakratko počeo da se time bavi, ali je zbog povrede morao da prekine, zbog čega su izgleda da bude profesionalni košarkaš "pali u vodu".

Jednom prilikom je pomagao prijatelju da se preseli iz Sijetla u Los Anđeles i tako je "završio" tamo, otkrivši svoj talenat za glumu.

Iako je na pragu 7. decenije Džefri je i dalje jedan od najatraktivnijih i najzgodnijih holivudskih glumaca. Mnoge dame primećuju da stari kao vino i da s godinama sve atraktivniji.

Na Instagramu kruži njegov snimak od prvih glumačkih koraka do danas i kao se menjao. Džefri bio jednako zgodan i privlačan u najranijim danima svoje karijere, mnoge žene smatraju kako sada izgleda nikad bolje.

- Mnogo je lepši sada.

- Jedan od najlepših glumaca..

- Iza lepote su i harizma i šarm na ovom muškarcu koga vidimo i sa kojeg ne možemo skloniti oči.

- Ja sam njegov fan. On je jedan od najšarmantnijih muškaraca Holivuda.

- On je s godinama sve bolji - bili su neki od komentara.

Džefri je kroz godine menjao svoj imidž ali je uvek zadržao izgled mangupa. Neverovatno je harizmatičan sa prepoznatljivim osmehom. On je već deceniju i kusur u vezi sa holivudskom glumicom Hilari Barton. iako su se zvanično venčali pre pet godina. Imaju dvoje dece - sina i ćerku, a devojčicu su dobili 8 godina nakon dečaka. Iako je razlika među njima 16 godina, njihova ljubav odoleva svim iskušenjima.

@enews Peyton Sawyer married Denny Duquette and the rest is history. 😍 #HilarieBurton #JeffreyDeanMorgan ♬ original sound - sped up songs <3

Par se upoznao 2009. godine na "sastanku na slepo" koji su organizovali Džeferijev kolega i njegova supruga. Kako je mnogo godina kasnije ispričao Džefri odmah znao da je Hilari prava žena za njega. Ona pak ne krije da se glumac pojavio na dejtu pun samopouzdanja što ju je privuklo.

Par danas živi na jednoj farmi u Rejbeku u Njujorku i bavi se seoskim načinom života uzgajajući mnogobrojne domaće životinje, a osim toga poseduju i stan na donjem Menhetnu u Njujorku. Gde god se njih dvoje pojave, privlače veliku pažnju jer kako navode mnogi, osim toga što stare zajedno među njima se oseća i dalje sjajna hemija.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)