Zanimljivosti

GOLA KO OD MAJKE ROĐENA NAJAVILA DA NASTAVLJA DALJE POSLE RAZVODA: Kad je vidite, i vi ćete govoriti: "Dios mio"! (FOTO)

Sve je počelo tako što nije mogla da nađe dobru kafu u celom Los Anđelesu.

06.06.2024 10:20

GOLA KO OD MAJKE ROĐENA NAJAVILA DA NASTAVLJA DALJE POSLE RAZVODA: Kad je vidite, i vi ćete govoriti: "Dios mio"! (FOTO)
Foto: Tanjug/AP

Poznata kolumbijska glumica Sofija Vergara nedavno je obradovala obožavaoce velikom vešću, ali i fotografijom. Ona je na Instagram nalogu najavila pokretanje vlastitog brenda kafe dios mio coffee, koristeći provokativnu fotografiju iz prošlosti na kojoj pozira potpuno gola, prekrivena zrnima kafe.

Novi brend kafe odaje počast i slavi Latino žene, posebno one koje se bave uzgojem kafe. Na Instagram profilu brenda stoji: "Kafa koju je Sofija Vergara sanjala kao počast od Latino žena za svet." Ovaj projekat ima za cilj proizvodnju autentičnih kolumbijskih zrna kafe najvišeg kvaliteta.

- Uskoro ćete i vi govoriti: "Dios mio" (dragi bože) -  napisala je Sofija u opisu fotografije, čime je dodatno zaintrigirala pratioce.

Brend kafe planski je nazvala dios mio, što prevedeno sa španskog znači moj bože, a Vergara ističe da je u pitanju izraz koji se u Latinskoj Americi koristi kada se otkrije savršeni ukus.

- Kreiranje brenda dios mio došlo je iz čiste potrebe. Nisam mogla da nađem savršenu kafu. Imam veoma visoka očekivanja kada je u pitanju kafa i nisam mogla da verujem koliko je teško pronaći kvalitetnu kafu u Los Anđelesu, gde živim - objasnila je Vergara u razgovoru za Pipl (People).

Kako bi osigurala vrhunski kvalitet svojih proizvoda, Vergara je sklopila partnerstvo sa nacionalnom federacijom uzgajivača kafe, najvažnijom institucijom za kafu u Kolumbiji. Prema izveštaju Dejli mejla, proizvodi dios mio biće dostupni u različitim oblicima, uključujući mlevenu kafu u kesicama i kapsule, a moći će se kupiti na zvaničnom sajtu brenda. Cena kesice kafe od 340 grama iznosiće nešto manje od 14 evra.

- Uzbuđena sam što ću usmeriti pažnju na žene koje se bave uzgojem i proizvodnjom kafe iz Kolumbije, a koje neumorno rade svoj posao. Ispijanje i uživanje u kafi je deo naše svakodnevnice i drago mi je što sada to mogu podeliti s drugima - poručila je ona.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)