Zanimljivosti

ČUVENI GLUMAC NE TRPI PROVOKACIJE: Na pitanje o slavnoj supruzi poslao je jasnu poruku u samo 4 reči

Havier Bardem je 14 godina u skladnom braku sa poznatom Penelopom Kruz.

02.06.2024 18:45

ČUVENI GLUMAC NE TRPI PROVOKACIJE: Na pitanje o slavnoj supruzi poslao je jasnu poruku u samo 4 reči
Shuterstock

Čuveni španski glumac Havier Bardem ostvario je veliki uspeh tokom karijere u brojnim filmovima. Dobitnik je mnogih priznanja među kojima i Oskara i Zlatni globus. Potiče iz porodice filmskih stvaralaca, sin je poznate glumice Pilar Bardem i unuk Rafaela Bardema i Matilde Munjoz Sampedro.

Uprkos uspehu koji je postigao, javnost najviše zanimaju detalji iz njegovog privatnog života, posebno nakon što se oženio koleginicom Penelope Kruz s kojom ima dvoje dece. Glumački par je u braku 14. godina i nerado govore o svojoj porodici i deci.

To ne sprečava novinare da zapitkuju. Tako je Havijer nedavno na jednoj konferenciji za medije dobio pitanje o supruzi, ali se vešto izvukao. 

- Haviere, kako se osećate kao jedini muškarac na svetu koji voli da radi sa svojom suprugom - bilo je pitanje novinara. 

Glumac je na trenutak zastao, zagonetno se osmehnuo a onda rekao novinaru "pitanje je izuzetno neukusno" što je bilo ispraćeno aplauzom. Snimak je postao viralan na društvenim mrežama, a većina se složila da je glumac nastupio kao pravi džentlmen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chrovies (@chrovies)

- Toliko pogrešno i neprikladno pitanje za njega. Ali je uspeo da se izvuče kao gospodin.

- Muškarci sa stilom i intelektom se ne pretvaraju da mrze svoje supruge da bi se drugi osećali udobno.

- Po njegovom izrazu lica se vidi koliko mu je neprijatno.

- Ah, da je više ovakvih muškaraca..

- Hteo je da se nasmeje, ali njegova supruga to sigurno gleda - bili su neki od komentara.

Mnogi su u komentarima kritikovali novinara, a njegovo pitanje je okarakterisano kao vrhunac mizoginije i duboke pristrasnosti. Neki od korisnika mreže su komentarisali kako rade sa svojim suprugama i da je to jedno od njihovih lepših iskustava.

Bilo je i kritika upućenih na račun oba pola, kako treba prestati sa večitim takmičenjem među muškarcima i ženama, da postoje ljudi koji uživaju u društvu partnera kako privatno tako i na poslu. Glumac je pobrao simpatije mahom žena, ali i muškaraca koji su se složili da pitanje može biti smešno samo ljudima koji robuju stereotipima.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)