Zanimljivosti

BIO JE ČUVENI ŠVALER, ONA MU SVE VRATILA: Bivša supruga je sad u krevetu njegovog prijatelja, jedan detalj ga je slomio

Imali su težak razvod i bitku oko bračne imovine.

31.05.2024 20:20

BIO JE ČUVENI ŠVALER, ONA MU SVE VRATILA: Bivša supruga je sad u krevetu njegovog prijatelja, jedan detalj ga je slomio
Shutterstock

Čuveni glumac Kevin Kostner (69) proživljava agoniju nakon što ga je ostavila bivša supruga Kristin Baumgartner. Brak holivudskog glumca i bivše manekenke i dizajnerke tašni trajao je skoro 19 godina, a dobili su troje dece.

Ona je u maju prošle godine podnela zahtev za razvod braka, a par se gotovo godinu dana po sudovima preganjao oko zajedničke imovine, uprkos potpisanom predbračnom ugovoru. Konačno, sudski su se razveli u februaru, a sad Kristin planira ponovo da se uda.

Prevara ili ne 

Nakon što je napustila Kostnera, njegova bivša žena je uplovila u romansu sa njegovim najboljim prijateljem Džošom Konorom, što je pokrenulo tračeve da je bila neverna glumcu i da je romansu sa njegovim prijateljem započela dok je još nosila burmu. Iako su više puta viđeni zajedno u intimnim razgovorima dok je bila udata Kristin je tvrdila da nema ništa s njim.

Međutim, niko joj nije verovao, pa ni Kostner koji je bio šokiran kad je saznao za vezu svoje žene i najboljeg prijatelja. Njegova agonija se nastavlja i sigurno mui nije lako ni sad kad je saznao da će se ona i udati za Konora.

- Džoš zna da joj pruži ono što Kevin nije mogao. On je moćan direktor, ima zahtevnu karijeru i puno para što je baš po njenom ukusu. On zna koliko su Kristin važna njena deca, kao što su njemu bitni i njegovi mališani, pa se oboje trude da se njihova deca zbliže - rekao je za DailyMail izbor blizak zaljubljenom paru.

Još uvek nije poznato da li su plavokosa lepotica i Džoš odredili datum venčanja, a ona je o planovima za udaju nedavno obavestila i svoju decu - Kejdena, Hejsa i Grejs koje je dobila u braku sa Kostnerom. 

Konor takođe ima troje dece iz prethodnog braka. 

Za to vreme Kostner niže uspehe sa svojim novim filmom "Horizont: Američka saga“ koji je premijerno prikazan na nedavno održanom Kanskom festivalu.

Društvo na crvenom tepihu su mu pravila deca, a nagrađen je desetominutnim ovacijama nakon premijere. što je glumca dirnulo do suza.

- Žao mi je što ste morali da tapšete toliko dugo. Tako dobrih ljudi, nezaboravan trenutak ne samo za mene već i za za glumce koji su došli sa mnom, za ljude koji su verovali u mene. Ovo nikada neću zaboraviti - poručio je tada Kostner, a piše portal Blast.

Kevin Kostner iza sebe dva neuspešna braka i brojne ljubavne veze često sa koleginicama i manekenkama. Prvi put se oženio 1978. sa Sindi Silvom s kojom je dobio troje dece: Ani, Lili i Džoa. Razveli su se 1994. a Kostner iz veze Bridžit Runi ima sina Lijama, da bi po drugi put stao pred oltar 2004. sa Kristin koja mu je rodila još troje dece.

Kostnera su decenijama pratile glasine da je švaer i da je varao sve svoje žene, ali mu je Kristin naplatila sve. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)