Zanimljivosti

KAKO JE ANĐELINA DŽOLI OKRENULA DECU PROTIV BREDA PITA: Ključni "svedok" progovorio o svemu, 20 godina je bio uz glumicu

Istina će jednog dana izaći na videlo, poručio je Toni Veb koji je 20 godina bio uz poznati par.

23.05.2024 20:20

KAKO JE ANĐELINA DŽOLI OKRENULA DECU PROTIV BREDA PITA: Ključni "svedok" progovorio o svemu, 20 godina je bio uz glumicu
Credit: Lumeimages / imageBROKER / Profimedia

Anđelina Džoli i Bred Pit već više od osam godina vode sudsku bitku oko starateljstva nad njihovom decom. Čuvena glumica je učinila sve da ocrni svog bivšeg muža koga je optužila za porodično nasilje.

Dok se njih dvoje prepucavaju po sudovima, godine prolaze i događa se ono čega se Bred najviše pribojavao da će deca udaljiti od njega. 

Kako je za In Touch ispričao bivši telogranitelj Džolijeve ona je od početka imala plan da decu drži podalje od bivšeg muža. Jedno po jedno njihovo dete odbacuje očevo prezime šaljući jasnu poruku da ne žele da imaju ništa sa svojim slavnim ocem.

- To je tako srcecepajuće. Iza svega naravno stoji Anđelina i njen podli plan da decu udalji od oca - naveo je izvor blizak nekadašanjem paru.

Tanjug/AP

Kako tvrde telohranitelji Anđelina je uspela da okrene decu protiv Breda Pita

Svedočenje telohranitelja 

Kako je ispričao Toni Veb, koji je 20 godina radio kao telohranitelj čuvene glumice, a sada sarađuje sa Pitom, on planira da raskrinka čuvenu glumicu i njen podli plan na suđenju koji bivši par vodi za starateljstvo nad decom.

Prema rečima Veba, njegov radnik koji je bio lično obezbeđenje glumice čuo je da Anđelina „ ohrabrila decu da izbegavaju da provode vreme sa ocem tokom obaveznoh roditeljskih poseta." On je naglasio da planirao da o tome svedoči na saslušanju za starateljstvo.

Ovi dokumenti, napominje izvor, "u suštini potvrđuju Bredov najveći strah: da je Anđelina sabotirala vezu njegove dece sa njim".

Veb je otkrio da je Džolijeva pokušala da ućutka njegove zaposlene. 

- Nakon što je Anđelinin pomoćnik čuo da bi telohranitelji iz ličnog obezbeđenja gospođe Džoli mogli da svedoče u slučaju starateljstva na porodičnom suda, ona ih je otpustila 2020. Po njenom nalogu asistent ih je podsetio da će ih gospođa Džoli tužiti ukoliko bi se pojavili kao svedoci na sudu - rekao je Veb. 

Tanjug/AP

Glumica je navodno čak čitala poruke koje su deca razmenjivala sa ocem

 

Prethodni sudski dokumenti nagoveštavali su da je Anđelina u potpunosti kontrolisala čak i poruke između Breda i dece. On po zakonu jedino ima pravo na kontakt sa najmlađom decom odnosno sa blizancima Vivijan i Noks koji još uvek nisu punoletni, dok je ostaloj deci ostavljeno da sami odlučuju o kontaktu sa ocem. 

Prvi koji su se okrenuli protiv oca bili su usvojeni sinovi Medoks i Paks, leđa mu je okrenula i Zahra koja više ne koristi njegovo prezime, a i Bredova biološka ćerka Šajlo, koja je nedavno postala punoletna, navodno je izbrisala prezime svog oca i koristi samo majčino. 

Međutim, telohranitelji koji su decenijama bili uz poznati par tvrde da znaju šta se dešavalo u njihovom toksičnom braku i da će istina jednog dana izaći na videlo. 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Valkire

24.05.2024 02:20

E bas ga briga za one gadne djakuze i onu iz Katange. To se zove gaji sirotu za svoju sramotu. Suge