Zanimljivosti

ĆERKA BREDA I ANĐELINE ŠOKIRALA SVET NOVIM VIDEOM: Na mrežama joj stoji SAMO JEDNO prezime, a evo kog roditelja je "odabrala"

Šajlo Džoli Pit živi po svojim merilima.

17.05.2024 13:33

ĆERKA BREDA I ANĐELINE ŠOKIRALA SVET NOVIM VIDEOM: Na mrežama joj stoji SAMO JEDNO prezime, a evo kog roditelja je "odabrala"
Profimedia

Video-snimak koji je objavio njen trener Lil Kilan Karter prikazuje najstariju biološku ćerku Breda Pita i Anđeline Džoli, Šajlo Džoli-Pit, u sjajnom svetlu, dok pokazuje svoj plesni talenat. "Njeni pokreti su ludi. Hvala ti na energiji", kratko je napisao trener uz objavljeni vide, a evo kako je Šajlo izgledala. 

Šajlo je u videu prikazana u širokoj crnoj trenerci, a mnogi su primetili da i dalje ima kratku kosu. Ona se posvetila plesu i svi je hvale kako joj dobro ide. Iako se bliži njeno punoletstvo, fanovi godinama ističu da je nasledila samo najbolje od svojih poznatih roditelja, posebno kada je reč o izgledu.

Ipak, nedavno se našla u centru pažnje zbog spekulacija o njenom identitetu i čestoj promeni stila.

Anđelina Džoli je u intervjuu za Vanity Fair 2010. godine otkrila: "Ona želi da bude dečak. Morali smo da je ošišamo. Želi da nosi dečačku odeću. Smatra se jednim od braće."

Dve godine ranije, tokom gostovanja kod Opre, Bred Pit je otkrio da je Šajlo insistirala da je svi oslovljavaju sa "Džon".

Šajlo napušta Anđelinu

Prema izvoru bliskom porodici, nakon što Šajlo napuni 18 godina, želi da se preseli iz vile svoje majke u vilu svog oca.

- Šajlo nije nezadovoljna Anđelinom, ali će uskoro napuniti 18 godina i želi promenu. Obožava Breda i oduvek je bila tatina devojčica, rekao je izvor, dodajući da je Bred bio "ushićen kada je Šajlo objavila vest". 

Isti izvor je otkrio da Anđelina nije baš srećna zbog odluke svoje ćerke, ali da je neće sprečiti, s obzirom na to da devojka "može sama da donosi odluke".

Instagram/sh1lohj

Šajlo se potpisuje kao Džoli

Ono što zbunjuje mnoge jeste činjenica da se Šalo na svom vrlo privatnom Instagram profilu potpisuje kao Šajlo Džoli. 

Tako da nam samo ostaje da vidimo šta će se tačno desiti kad napuni tih 18 godina. 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)