Zanimljivosti

PEVAČICA SVA U PODLIVIMA NAKON OPERACIJE NOSA: Posrnula zvezda ne prestaje sa korekcijama, potpuno se izdeformisala (FOTO)

Paparaco fotografije obišle svet.

16.05.2024 19:41

PEVAČICA SVA U PODLIVIMA NAKON OPERACIJE NOSA: Posrnula zvezda ne prestaje sa korekcijama, potpuno se izdeformisala (FOTO)
Profimedia

Keri Kantona bila je muzička zvezda koja je stekla slavu širom sveta. Nekadašnja članica pop grupe "Atomic Kitten"  poslednjih godina je potpuno neprepoznatljiva. Nakon što je doživela planetarnu popularnost, osetila je i onu mračnu stranu šoubiznisa sa kojom se i dan danas bori.

Pevačica je dugo vremena bila suočena sa problemima alkoholizma i mentalnog zdravlja, a ova borba se odrazila i na njen fizički izgled. Kako je istakla, ove poteškoće su imale veliki uticaj na njenu figuru, te je bila primorana da preduzme određene korake kako bi se izborila sa tim. 

Profimedia

keri katona nakon operacije

Kada je otkrila da joj je injekcija popularna u Engleskoj pomogla u procesu skidanja viška kilograma, javnost je burno reagovala. Ovo priznanje izazvalo je veliku pažnju i kontroverzu, jer je korišćenje ovakvih sredstava u procesu mršavljenja često tema rasprave. Pevačica se našla na meti javnosti zbog ovog priznanja, ali istakla je da je pored injekcije potpuno promenila ishranu i posvetila se redovnom vežbanju.

Profimedia.rs

Keri Katona nakon operacije

Potpuna transformacija izgleda

Podvrgla liposukciji, operaciji zatezanja kože i stomaka, pokrenula i "Only Fans" nalog, gde pristup svom sadržaju naplaćuje 20 funti, čime se pohvalila na svom Instagramu. Na ovaj potez se odlučila kako bi se izvukla iz bankrota, a uz nage, prodaje i fotografije svojih stopala.

Sada je ponovo fotografisana kako napušta jednu kliniku za estetske intervencije. Keri je među poslednjim promenama radila korekcije na nosu, te je fotografisana u podivima kako napušta ambulantu.

Profimedia

Keri Katona kada je bila mlada

Buran emotivni život

Keri Katona imala je buran ljubavni život kojim se očigledno ponosi. Keri je bila udata za Mekfadena od 2002. do 2006. godine i s njim dobila ćerke Lili Sju i Moli, posle čega se udala za taksistu Marka Krofta 2007. S njim je dobila ćerku Hajdi i sina Maksa i njihov brak postajao je četiri godine.

– Pola vremena moram da "guglam" jer ne mogu da se setim za koga sam sve bila udata. Gledam svoju decu i pitam ih: "Čiji si ti?", a to je smrtno smešno, mališane to zabavlja... – izjavila je nekadašnja pevačica.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)