Zanimljivosti

PEVAČICA USRED NOĆI SNIMLJENA PIJANA I RAŠČUPANA: Nosi ultra mini haljinu i uživa u zagrljaju DVOJICE - o ovim fotkama bruji svet! (FOTO)

Nije ni slutila da je prate paparaci.

13.05.2024 09:05

PEVAČICA USRED NOĆI SNIMLJENA PIJANA I RAŠČUPANA: Nosi ultra mini haljinu i uživa u zagrljaju DVOJICE - o ovim fotkama bruji svet! (FOTO)
Profimedia

Atraktivna kubansko-američka pevačica Kamila Kabeljo (27) godinama unazad važi za jednu od atraktivnijih dama na muzičkoj sceni. Često se govorilo o njenim zanosnim oblinama na kojima joj žene zavide, međutim, mnogi su je i kritikovali zbog celulita i "prekomerne težine", na šta ona nije obraćala pažnju.

Njena popularnost sve više raste, a čini se da se ona još nije navikla na to. Kamila se trudi da i dalje uživa u nekim svakodnevnim, uobičajenim zadovoljstvima kao sav "normalan svet". U tim situacijama kao da zaboravi na to da je paparaci prate u stopu gde god da krene. Tako su i njene fotografije završile u javnosti, a mnogi su komentarisali njeno neuobičajeno izdanje.

Profimedia

Kamila Kabeljo fotografisana u fast fudu

Kamila Kabeljo nakon noćnog izlaska svratila je na picu u jedan fast fud. Ona se pojavila u Zapadnom Holivudu zajedno sa Lil Nas Ks-om kako bi proslavila njihov novi singl 'He Knovs'. Pevačica se zabavljala nakon izlaska dok je ćaskala sa prijateljima, gledala fotografije slavnih na zidu i slikala se. Fanovi su joj prilazili dok je čekala svoju narudžbu. 

Profimedia

Pevačica je privukla pažnju u lokalu

Bio je zaista zanimljiv prizor za sve one koji su se našli u lokalu kada i svetska muzička zvezda. Raščupane plave kose, u pripijenoj mini haljini Kamila je zaista izgledala kao bilo koja druga devojka. Međutim, čini se da se tokom večeri nije štedelo na alkoholu u njenom društvu, te je Kamila bila vidno alkoholisana. Kada se otrezni i ugleda fotografije koje su obišle svet, sigurno će se veoma pokajati što je dopustila sebi da se previše opusti.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)