Zanimljivosti

RAZVODI SE KEVIN KOSTNER: Kralj ljubavi posle 18 godina braka, evo šta je razlog!

Glumčeva supruga Kristin Baumgartner zatražila je zajedničko starateljstvom nad njihovo troje dece.

03.05.2023 09:46

RAZVODI SE KEVIN KOSTNER: Kralj ljubavi posle 18 godina braka, evo šta je razlog!
Photo by Andy Kropa/Invision/AP

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da se holivudski glumac Kevin Kostner (68) razvodi od 19 godina mlađe supruge Kristin Baumgartner i to nakon skoro dve decenije braka. 

Britanski mediji su preneli da je razvod zatražila upravo glumčeva supruga, te da je u njemu zahtevala i zajedničko starateljstvo nad njihovo troje dece Kejdenom (15), Hejsom (14) i Grejs (12). Ovim povodom oglasili su se Kevinovi predstavnici za medije kratkim saopštenjem.

Photo by Willy Sanjuan/Invision/AP,

Kevin Kostner razvodi se nakon 18 godina braka

- Desile su se okolnosti van njegove kontrole koje su dovele to toga da gospodin Kostner mora da učestvuje u postupku razvoda braka. On je veoma tužan zbog toga. Molimo da se poštuje njegova, Kristinina i privatnost njihove dece dok prolaze kroz ovaj težak period - piše u saopštenju Kostnerovog predstavnika.

U daljem pisanju medija, navodi se da Kristin nije tražila alimentaciju ali jeste deo imovine i novca kako je predviđeno predbračnim ugovorom koji su potpisali pre 18 godina kada su se jedno drugome zavetovali na večnu ljubav.

Kostneru je ovo drugi brak, od 1978. do 1994. bio je oženjen Sindi Silvom, a i sa njom je dobio troje dece - Eni (39), Lili (36) i Džoa (35). On ima još jednog sina Lijama kog je dobio dok se zabavljao sa Bridžit Runi.

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)