Zanimljivosti

ON JOJ JE BIO NAJVEĆA UTEHA: Sanja Marinković je krah braka pregurala uz pomoć ljubavi kuma Bojana, čuva ga daleko od očiju javnosti (FOTO)

Priča o ljubavnom životu poznate voditeljke i dalje intrigira javnost.

22.04.2023 17:01

ON JOJ JE BIO NAJVEĆA UTEHA: Sanja Marinković je krah braka pregurala uz pomoć ljubavi kuma Bojana, čuva ga daleko od očiju javnosti (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

Harizmatična voditeljka Sanja Marinković godinama je poznate ličnosti "rešetala" pitanjima o njihovoj najdubljoj intimi. Kroz svoje emisije govorila je na temu braka, prevare, neuzvraćene ljubavi i mnogim drugim. Za to vreme bila je u srećnom braku sa rediteljem Aleksandrom Urhinom.

Delovala je srećnije nego ikada, a iz braka je dobila i sina Strahinju koji je postao centar njihovog sveta. Kako je oduvek bila spontana, tako je bilo i od početka ljubavi sa Aleksandrom. Svojevremeno je voditeljka govorila kako je od prvog trena znala da će se udati upravo za njega. Upoznali su se na jednom snimanju i sve je krenulo spontano da se odvija. Iako su 2007. godine postali roditelji, tek četiri godine kasnije odlučili su da se venčaju.

Instagram-sanjamarinkovicofficial

Sanja Marinković razvela se nakon 10 godina braka

- Venčali smo se 11.11.2011. u 11h, sasvim slučajno. Nismo planirali, već sam zvala matičarku koja je venčala sve u mojoj porodici i ona je rekla da me venčava "za dva petka", što je ispalo 11.11. Niko nije znao, samo smo braći javili da nas sa snajkama sačekaju, došla je limuzina, bilo je šampanjca, spakovali smo se i otišli. Limuzina je došla po nas kući, a na putu do aerodroma, kada smo krenuli u Pariz, jedno drugom smo se obećali na večnu vernost. Pošto su naše ulice pune rupa, bez obzira na to što je automobil izuzetno veliki, u jednom trenutku sam, želeći da se prebacim sa jednog na drugo sedište, pala, a i ružno sam se potpisala - otkrila je Sanja jednom prilikom dodajući da su njoj i Aleksandru kumovi bili upravo njihova rođena braća Bojan Marinković i Dušan Urhin.

U Parizu su imali intimno slavlje već iste večeri bez ikakve pompe i brojnih gostiju kako to po običaju biva na srpskim svadbama.

Ipak, nakon idiličnog početka, posle deset godina došao je kraj. Sanja i Aleksandar su odlučili da svako krene svojim putem. Ta vest je šokirala javnost jer je delovalo kao da voditeljka ima idiličan privatni život. Ipak, kako je nakon vesti o razvodu Sanja objasnila, sa bivšim supružnikom je u korektnim odnosima izajedno brinuti o njihovog sinu.

Instagram/Printscreen

Bojan Marinković je voditeljkin brat i kum

- Meni je najvažnije da gospodin nema kompleks nadmenosti, neuspeha, nemanja i onda je sve lako. Ponekad je poželjnije da bude potpuno smešan, nego potpuno dosadan. Mada, možda i najbitnije je da je hrabar jer je to znak da ga krasi samopouzdanje. Jednostavno, ne pristajem na život udvoje po svaku cenu, bez ljubavi, strasti i nežnosti ne može. Upravo zbog nedostatka topline sam se i rastala od bivšeg muža. Možda sam emotivno nezrela, ali znam da ne želim da mi razum ućutka srce onom čuvenom rečenicom "Nije pametno'"- rekla je Sanja za magazin Story.

Iako odaje utisak snažne žene i njoj je tokom celokupnog procesa razvoda bila potrebna podrška. Kao i u svakom trenutku dotad, najveći oslonac bio joj je brat Bojan Marinković koji je i kumovao njenoj ljubavi. Sanja je tokom godina isticala koliko je vezana za Bojana te da joj je njegovo prisustvo u životu zaista dragoceno.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)