Zanimljivosti

DUGONOGA VODITELJKA RTS-a OBJAVILA FOTOGRAFIJU O KOJOJ SVI BRUJE: Rešena je dilema prirodnog izgleda Slađane Tomašević! (FOTO)

Godinama se spekuliše o tome da li je išla na esetske intervencije ili je sve stvar genetike.

17.04.2023 16:01

DUGONOGA VODITELJKA RTS-a OBJAVILA FOTOGRAFIJU O KOJOJ SVI BRUJE: Rešena je dilema prirodnog izgleda Slađane Tomašević! (FOTO)
Pritnskrin:Youtube RTS

Voditeljka Slađana Tomašević (50) godinama je jedno od najprepoznatljivijih lica Radio Televizije Srbije. Više od dve decenije verna je nacionalnom servisu putem kog građane obaveštava o najbitnijim temama. Gledaoce je osvojila harizmom, vedrim duhom i profesionalnim pristupom poslu.

Poslednjih godina Slađana je stekla veliku popularnost svojim atraktivniim i negovanim izgledom. Voditeljka je ponosno govorila da je za sve to zaslužna genetika, a ne neke estetske intervencije. Posebanu pažnju privlače njene duge i izvajane noge koje hvale kako muškarci, tako i žene. 

 
 
 
 

Dok su mnogi sa sumnjom slušali priče o tome da Tomaševićeva nije poklekla pred estetskim zahvatima, ona je to uspela da demantuje i jednom fotografijom nakon koje je sve bilo i više nego jasno. Naime, reč je o fotografiji koju je jednom prilikom objavila, a na kojoj se nalaze njene sestre, inače bliznakinje. Sve tri plavokose lepotice izgledaju poput modela, vitke građe i dugih nogu i s lepim crtama lica. Još fotografija sestara pogledajte klikom na link.

Slađana se ponosi svojim izgledom i nema problema ni da na društvenim mrežama objavljuje fotografije bez šminke u potpuno prirodnom izdanju.

- Nemam nikakav poseban način ishrane osim smutija koji redovno pravim ujutru i stavim sve što nađem u kući. Bitno mi je samo da imam voće. Inače, jedem ono što poželim i što mi organizam traži, u mom slučaju se pokazalo da je to ispravno. Hvala mami i tati što se ništa ne vidi - govorila je voditeljka o načinu na koji održava vitki stas.

Iako ima brojne udvarače, Slađana je vešto skrivala svoj ljubavni život od očiju javnost. Nakon raskida veridbe i veze od ped godina, trudila se da ne priča puno o potencijalnim, novim ljubavima. Polovinom prošle godine zagonetno je nagovestila da je ponovo srećna.

Postoji neko, ali nije mi “ukrao” srce, sama sam ga dala i to “na dlanu" - kratko je objasnila.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Vanja

17.04.2023 18:45

Na svakih 15 dana idu obabezno tekstvo kako dotična gospodjica ima brutalno lepe noge...dosta više..preteraste sa ...ima boljih i mladjih

Vesna

19.10.2023 00:33

Kakve duge noge kad je niska, mozda zbog dugih potpetica? I stalno se pise o lepoti, a deluje anoreksicno.Nisam debela ,pa mogu da komentasrisem.I super izgledam u 66. g a ne vidi me ni kozmeticar ni frizer, umem sve sama.