Zanimljivosti

DOBILA JE TUMOR, A ONDA JU JE SUPRUG OSTAVIO: Potresna priča voditeljke RTS koju je godinama skrivala (FOTO)

Za samo nekoliko godina život voditeljke kviza "Slagalica" se preokrenuo naglavačke, nije ni slutila šta je sve čeka.

19.03.2023 11:01

DOBILA JE TUMOR, A ONDA JU JE SUPRUG OSTAVIO: Potresna priča voditeljke RTS koju je godinama skrivala (FOTO)
instagram.com/milicagacin

Šarmantna voditeljka Radio televizije Srbije (RTS), Milica Gacin, bila je pravo osveženje kada se priključila popularnom kvizu "Slagalica". Odjednom je zavladalo veliko interesovanje za njen život.

Doduše, ona je godinama ćutala o svojoj intimi, pa se o njenom životu gotovo ništa nije znalo sem da je majka. Ipak, u jednom od retkih intervjua Milica je otvorila dušu i progovorila je o velikoj bitki za zdravlje koju je vodila u tišini.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milica Gacin (@milicagacin)

 -Prvi put sam otkrila dobroćudni tumor pred porođaj sa mlađom ćerkom Hanom koja sada ima 14 godina. Iako su me mnogi savetovali da ništa ne diram, ipak sam poslušala doktora - otkrila je Milica dodavši da joj se nakon nekoliko godina tumor vratio.

Želela je da zna zbog čega joj se to dogodilo. 

Posle druge operacije sam pitala doktora zašto mi se to desilo, a on je odgovorio da je to zato što se nerviram. Potpuno staloženo mi je ispričao da ne vredi nervirati se jer tada u telu dolazi do disbalansa hormona i moje grudi odreaguju tako - rekla je voditeljka za Gloriju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milica Gacin (@milicagacin)

Mnoge je šokirala ta Miličina priča, ali ujedno je uticala na to da shvate da je zdravlje najbitnije od svega te da se njemu u potpunosti moraju posvetiti. Milica je promenila navike i posvetila se zdravijem načinu života. Kako je rekla, počela je više da vežba, kako u teretani tako i kod kuće. S godinama je uspela da sve toksično izbaci iz svog života.

U međuvremenu izašla je i iz lošeg braka koji je doživeo krah kada su došli prvi ljubavni problemi i životni brodolomi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milica Gacin (@milicagacin)

 

- Sa dvadeset godina nisam znala apsolutno ništa, srljala sam, sa trideset sam nešto kao bila malo pametnija, ali i dalje sam srljala. I onda sam se tako ukalupljena u taj stereotip strašno trudila da udovoljim prvom detetu, drugom detetu, mužu. Nisam izlazila iz kuhinje satima, danima. Trudila sam se da sve bude perfektno. I znate šta se desilo? Na prvom velikom životnom problemu okrenuo se i otišao. Rekao je: "Ja ovo više ne mogu, meni je teško" ‒ ispričala je Milica za "Hello magazin".

Voditeljka danas živi punim plućima, nasmejana i srećna vodeći brigu o svom zdravlju, karijeri i ćerkama. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)