Zanimljivosti

OVAKO IZGLEDAJU SUPRUGA I ĆERKA IVANA JEVTOVIĆA: Ove lepotice su glumčeva oaza sreće, nikad ih ne viđamo u medijima (VIDEO)

Venčali su se u junu 2000. godine i godinu dana kasnije dobili ćerku.

12.04.2023 12:01

OVAKO IZGLEDAJU SUPRUGA I ĆERKA IVANA JEVTOVIĆA: Ove lepotice su glumčeva oaza sreće, nikad ih ne viđamo u medijima (VIDEO)
estock/caslav vukojicic

Glumac Ivan Jevtović (51) karijeru je započeo davne 1995. godine i otad niže brojne uspehe i važi za jednog od najtalentovanijih svoje generacije. Osim glume njegovo srce osvojila je i muzika. Paralelno je razvijao sve talente, pa je tako ostvario i zapaženu muzičku karijeru, posebno kao član benda "Deca loših muzičara".

Uprkost velikoj popularnosti i životu pod svetlima reflektora glumac je svoj emotivan život uspeo da zadrži u tajnosti. Malo toga se zna o porodici Ivana Jevtovića. Naime, on je već 23 godine u skladnom braku sa suprugom Sandrom koja radi kao kostimografkinja i dizajnerka. Venčali su se u junu 2000. godine, a već na prvi pogled znali su da će biti stvoreni jedno za drugo. Godinu dana kasnije dobili su ćerku Sofiju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @jevtovicivan

- Upoznali smo se na polumračnim stepenicama Doma omladine ispod biblioteke. Sandra je značajno podigla obrvu i eto. Više nego dovoljno za moj život - govorio je Jevtović.

Njih dvoje se retko kada pojavljuju u javnosti, a možda je upravo to tajna njihove ljubavi. Međutim, glumac ima drugačije objašnjenje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @jevtovicivan

- Ukoliko ste imali sreću da nađete srodnu dušu, deo koji nedostaje da bi se točak života uspešno zakotrljao, morate da učinite sve što je u vašoj moći da tu osobu sačuvate. Sandra i ja se trudimo da imamo “naše vreme”. Jutro nam počinje uz kapućino za koji sam ja zadužen, a onda puštamo ploče uz koje svo troje pevamo i đuskamo - govorio je glumac za domaće medije.

Daleko od toga da nije dolazilo do problema, ali uvek su postojali načini da se što pre reše nesporazumi koji su nastali u komunikaciji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @jevtovicivan

- Kao i u svakom braku, i u našem dođe do “varnica”. U takvim situacijama gledamo ko će biti veći car i prvi popustiti. Besmisleno je trošiti dragocene trenutke na negativne emocije. Još od studentskih dana okrenut sam Istoku, mnogo sam naučio iz drevnih kineskih izreka koje su usmerene ka sticanju unutrašnjeg mira. Kada bi svako od nas pronašao tehniku kako da se “naštimuje” izbegao bi afekat, sveprisutnu pojavu kod našeg naroda. Ljudi u afektu urade mnogo pogrešnih stvari zbog kojih se kaju, ali nema nazad - rekao je Ivan u jednom od intervjua.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)