Zaljubljena

NINA DOBILA PONUDA KOJA SE NE ODBIJA: Evo zašto nije htela na sastanak sa Kevinom Kostnerom

Do ušiju zaljubljena Nina Badrić tada je rekla „zbogom“ poznatom holivudskom frajeru i svi su je tada pitali šta sa njom nije u redu. Sada otkriva kako se to desilo i kada je shvatila da je pogrešila.

09.11.2021 18:44

NINA DOBILA PONUDA KOJA SE NE ODBIJA: Evo zašto nije htela na sastanak sa Kevinom Kostnerom
Ap/ Srećna Republika

Nina Badrić je pored svog fenomenalnog glasa i nenadmašne energije, svakako jedna od najlepših pevačica regiona. Ova žena je poput vina, sa godina postaje sve lepša i harizmatičnija, za nju je vreme stalo ali njen šarm i lepota svakako jesu vanvremenski.

Ova divna dama je otkrila je u web-serijalu "Fakap" izuzetno zanimljiv detalj iz svog privatnog života, a kaže da ju je svojevremeno na večeru pokušao da je izvede glavom i bradom slavni holivudski glumac Kevin Kostner.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

Badrić je voditeljkama Miji Kovačić i Idi Prester prepričala gde i kada se to dogodilo, odnosno kako i zašto se pokušaj te velike filmske zvezde neslavno završio, prenosi portal net.hr.

"To je tako kada si klinka. Tada sam imala 25-26 godina. Nalazila sam se tom prilikom u Monte Karlu na jednoj gala večeri i dodeli nagrada. Kevin Kostner me pozvao na večeru, a ja sa bila sigurna da je u pitanju šala.

 

 

To je tako kada si mlad i nemaš samopouzdanja. Pomislila sam "Ma da, od svih žena po Monte Karlu, baš će mene pozvati da izađemo", kazala je Badrić i naglasila da je to bilo otprilike u vreme kada je snimio film “Telohranitelj”.

"Video me u jednom klubu i poslao je asistenta koji me celu noć ubeđivao. Pitao me pet stotina puta želim li na večeru s njim. Na kraju mi je prišla jedna novinarka iz Beograda, otprilike oko dva ujutro, i pitala me: Pa šta je bre s tobom, Nina?"

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

"Ja sam tada bila zaljubljena u nekog idiota iz Zagreba, a kada sam rekla njegovom asistentu da imam dečka, on me samo pogledao i zahvalio. Ko zna šta li je mislio u glavi".

"No, da mogu vratiti vreme, naravno da bih izašla na večeru s Kevinom Kostnerom, meni se sve to zajedno sleglo tek nakon nekoliko godina", otkrila je hrvatska pevačica.

Komentari (0)