Zanimljivosti

GLUMICA SE RAZVELA, SADA KUJE PLAN KAKO DA ZATRUDNI: Želi šesto dete po svaku cenu!

Javno je govorila o svojim planovima.

01.05.2024 18:00

GLUMICA SE RAZVELA, SADA KUJE PLAN KAKO DA ZATRUDNI: Želi šesto dete po svaku cenu!
Profimedia.rs

U nedavnoj epizodi podkasta "Misspelling", glumica Tori Speling je izrazila želju da ima šesto dete. Pedesetogodišnja majka petoro dece se šalila sa gošćom Sarom Evans i čak je predložila da pomogne Evans i njenom suprugu da začnu. Spelingova je razmišljala o ideji zamrzavanja svojih jajnih ćelija, priznajući izazove majčinstva uprkos prethodnom iskustvu podizanja svoje dece Lijama (17), Stelle (15), Hetti (12), Fina (11) i Boa (7).

instagram-torispelling

Glumica Tori Speling

Kompleksan odnos sa Dinom MekDermotom

Bivši suprug Tori Speling, Din MekDermot, bio je centralna figura u njenom životu. Uprkos njihovim javno istaknutim bračnim problemima, uključujući i to što je Din 2014. godine javno priznao neverstvo, par je ostao zajedno do njihovog razlaza u junu 2023. Spelingova je priznala da je imala sumnje u odluku o razvodu, izražavajući svoje brige o uticaju na njihovu decu. U međuvremenu, njen bivši je krenuo dalje i pronašao sreću sa Lilijom Čalo, dok Spelingova nastavlja svoju potragu za pravim partnerom, priznajući izazove upoznavanja kao majka petoro dece.


Turbulentna istorija odnosa između supružnika, uključujući njihova pojedinačna neverstva i naknadni razlaz, bila je predmet javnog interesovanja.


Glumičine iskrene izjave o njenim strahovanjima u vezi sa pronalaženjem novog partnera osvetljavaju kompleksnosti snalaženja u odnosima kao javna ličnost i majka petoro dece. Njena otvorenost o teškoćama balansiranja ličnih želja sa roditeljskim odgovornostima pruža pogled na izazove upoznavanja kao samohrani roditelj.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)