Zanimljivosti

"ŽIVELI SMO U STANU BEZ STRUJE, ISPLAKALA SAM TUGU": Ljiljana Jakšić Salveta dobila je dete sa 52, a ostala bez partnera i podrške

Od malena suočavala se sa izazovnim periodom.

09.04.2024 15:50

"ŽIVELI SMO U STANU BEZ STRUJE, ISPLAKALA SAM TUGU": Ljiljana Jakšić Salveta dobila je dete sa 52, a ostala bez partnera i podrške
ATA images

Glumica Ljiljana Jakšić (63) proslavila se ulogom Salvete u humorističnoj emisiji "Kursadžije". Tada je široke narodne mase zasmejavala do suza dosetkama. Osim ovog angažmana, imala je uloge i u seriji "Gore dole", "Doba ponuda", "Od jutra do sutra". Mnogi je znaju i po njenom angažmanu u poznatoj boemskoj ulici Skadarlija gde je glumica nastupala ispred jednog poznatog restorana.

Dok ova šarmantna dama uveseljava javnost svojim talentom za glumu i pesmu, njen privatni život bio je velika borba. Počelo je još od detinjstva kada je odrastala u izuzeto teškim uslovima te se od malena naučila na to da život ume da donosi buru.

printscreen/tv pink

ljiljana jaksic salveta

- Kada sam bila mala i ne baš u okolnostima koja odgovaraju deci, ili bilo kome, mi smo živeli u stanu u kom nije bilo struje, bila je isključena, mama nije mogla da plati, tako smo se borili i sa tim, ja sam i tada te okolnosti doživljavala kao trenutne, ne kao nešto strašno, nego to je trenutno i to će se srediti, to će se završiti i mi ćemo izaći iz toga. Ja sam tada to negde doživljavala pozitivno, preskočićemo ovo i idemo dalje. I kada sam plakala u životu, ja sam umela da isplačem tu tugu, te trenutke, ali negde u malom mozgu uvek sam imala neko svetlo i neki osećaj da će se to sada rešiti - govorila je popularna Salveta u ispovesti za Blic.

Nakon ove borbe, glumica je u pedesetim godinama doživela čudo koje joj je promenilo život. Ljiljana je zatrudnela sa tadašnjim partnerom. Dok je trebala da uživa u ovom periodu ljubavi i blagostanja, susrela se sa emotivnom burom. U 52. godini rodila je ćerkicu Dariju ali njen partner više nije bio tu. On je odlučio da ne prizna dete i da devojčicu nikada ne upozna. Salveta je kroz ovaj novi izazov prolazila sama. 

- Ja samo želim da dok ne napuni 40 dana sve vreme budem uz nju i da uživam u majčinstvu, pošto ću se nakon toga vratiti na posao. Znate kako, ja sam samohrana majka i moram da prehranim svoje dete, tako da ću morati da se vratim na posao u Skadarliju. To mi teško pada, jer sada najviše želim da budem sa svojim detetom i posvetim mu svu pažnju. Jedino me teši to što ću preko dana moći da provodim vreme sa Darijom, jer ću kao i do sada raditi noću kao skadarlijska dama - govorila je glumica za domaće medije.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)