Zanimljivosti

LIMA OTKRILA KAKAV JE ZAPRAVO JARIĆ, OVAKVE REČI NIKO NIJE OČEKIVAO: Lepotica je do ušiju bila zaljubljena u Srbina, niko mu nije bio ravan (VIDEO)

O ljubavi modela i košarkaša pričao je ceo svet.

08.04.2024 16:45

LIMA OTKRILA KAKAV JE ZAPRAVO JARIĆ, OVAKVE REČI NIKO NIJE OČEKIVAO: Lepotica je do ušiju bila zaljubljena u Srbina, niko mu nije bio ravan (VIDEO)
Profimedia

Adriana Lima je jedna od najlepših žena sveta i ujedno bivša srpska snajka. Kada je otkriveno da je u vezi sa proslavljenim srpskim košarkašem Markom Jarićem, svi su bili u šoku. Dok su Srbi bili ponosni na to što je atraktivna Brazilka pala na gorostasnog Srbina, svetski mediji su se pitali ko je taj mladić koji je osvojio nedostižnu lepoticu.

U jednom od intervjua, Lima je govorila o tome čime ju je Marko osvojio. Ovakve hvalospeve svako bi poželeo da čuje.

Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)

Adriana Lima bila je opčinjena Markom Jarićem

- Predivan je, mislim da je veoma pametan i ima fantastičan smisao za humor. Marko je Srbin, upoznali smo se pre nekoliko godina zahvaljujući zajedničkom prijatelju. Bila je to ljubav na prvi pogled - počela je priču Adrijana dok joj osmeh nije silazio sa lica.

Iz ove velike ljubavi dobili su dve ćerke koje su nazvali Sijena i Valentina. O tome kakav je Jarić kao otac i supruga, Lima je govorila samo u superlativu.

- On je divan otac i divan suprug. U svemu mi pomaže i podržava me. Ja sam veoma srećna žena - tvrdila je Lima.

 

@atjclips Adriana Lima talking about her (now ex) husband, Marko Jarić #adrianalima #markojaric #adriana #supermodel @AdrianaLima ♬ som original - ʙᴀᴋᴜʀᴀ

 

Međutim, ova ljubav se raspršila kao mehur. Naime, vezu su počeli romantično, brak još romantičnije. Sudbonosno da izgovorili su 2009. godine na Dan zaljubljenih. Ipak, sedam godina kasnije usledio je razvod koji je mnoge šokirao.Putem zajedničkog saopštenja o tome su obavestili javnost. Uprkos brojnim spekulacijama o razlozima kraha ljubavi, njih dvoje su poručili da je sve laž i da su oni u dobrim odnosima uprkos tome što je njihov brak prestao.

Tokom prethodnih godina, Marko i Adriana nastavili su svoje ljubavne živote i pronašli svoju novu sreću, a zajedno brinu o ćerkicama koje su izrasle u lepotice bez premca.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)