Zanimljivosti

ISPLIVALI DETALJI DRAGANINOG I TONIJEVOG SUSRETA: Kad čujete šta joj je biznismen poklonio, zanemećete (FOTO)

"Tek u avionu sam otpakovala poklon, i dalje misleći da je unutra parfem", govorila je muzička zvezda o detaljima.

28.03.2024 15:00

ISPLIVALI DETALJI DRAGANINOG I TONIJEVOG SUSRETA: Kad čujete šta joj je biznismen poklonio, zanemećete (FOTO)
Foto: Dragan Kadić, promo

Pevačica Dragana Mirković objavila je da se posle 24 godine braka razvodi od biznismena Tonija Bijelića. To je otkrila u saopštenju za javnost, naglasivši da se više neće oglašavati ovim povodom.

Vest o krahu braka šokirala je njene fanove koji su verovali da je njihova ljubav ona za sva vremena, te da ih ništa i niko neće rastaviti. Tako su počeli da isplivavaju detlaji njihove ljubavne priče još od vremena kada su se tek upoznali. 

FotoČ ST/V. Lkić, E/Stock

Toni Bijelić i Dragana Mirkovic

Malo ko se seća toga da je Toni bio očaran pevačicom još od prvog trenutka. Dragana je tako svojevremeno otkrila detalje susreta koji joj je promenio život.

- Tonija sam upoznala kada sam došla u Beč da održim dva koncerta. Koncert je trebalo da bude jedan u nizu od hiljadu već održanih, nije mi palo na pamet da će se dogoditi nešto posebno. U hotel po mene dolazi organizator, vidim nije sam, sa njim je neki mladić, iskreno, primetila sam samo da je visok. Kako se ispostavilo, organizatoru se pokvario automobil, pa je po mene došao s Tonijem. Otpevam koncert, vrate me u hotel. Sutradan je usledio drugi koncert, a Toni je ponovo dašao po mene, iako je organizator popravio svoj auto. Tada sam imala priliku da ga malo bolje pogledam. Završim i taj drugi koncert, vrate oni mene u hotel. Za ta dva dana videla sam da je mladić zaista okej, te da neću doći u neprijatnu situaciju. Uz sve to, svakako je trebalo da napustim sobu. U tom trenutku su i rođaci trebali da dođu po mene, ali su zbog gužve u gradu kasnili puna dva sata. To ja nazivam sudbinom – govorila je pevačica i nastavila:

- Kada je došao da me vidi, s izgovorom da mi je doneo neki poklon, zahvalila sam se i rekla da nije trebalo. Mislila sam da je u pitanju neki parfem. Mi smo se i ispričali, a ja poklon nisam ni otvorila. Tek u avionu sam otpakovala poklon, i dalje misleći da je unutra parfem. Kad sam umesto parfema ugledala dijamantsku narukvicu i prsten, umalo nisam pala u nesvest. Bilo mi je jako neprijatno i žao što nisam otvorila poklon pred njim i vratila mu ga. Pošto sam ja malo starija od Tonija, pomislila sam: „Kako je mali namazan!“. Nije mi tražio broj telefona, ali je u kesicu sa poklonom stavio i svoju vizit karticu - otkrila je Dragana Mirković.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Bijelic (@marko_vnm)

 

Nakon toga usledila je ljubav o kojoj su mnogi pričali, a iz nje su se rodili Marko i Manuela koji godinama žive van medijske pompe. Marko je u poslednje vreme aktivan na društvenim mrežama, a devojke su oduševljene njegovom lepotom.

 

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)