Zanimljivosti

OVO JE SESTRA DRAGANE MIRKOVIĆ: Liče kao da su bliznakinje, jedna drugoj su uvek bile najveća podrška (FOTO)

Za razliku od pevačice čiji je posao podrazumevao konstantno prisustvo u javnosti, Draganina sestra Dušica oduvek je vodila miran i povučen život

27.03.2024 14:59

OVO JE SESTRA DRAGANE MIRKOVIĆ: Liče kao da su bliznakinje, jedna drugoj su uvek bile najveća podrška (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

Folk pevačica Dragana Mirković koja je podnela zahteva za razvod od supruga Tonija Bijelića sa kojim ima sina Marka i ćerku Manuelu prolazi kroz najteže trenutke u životu. Porodica za koju se borila i brak u kom je provela 24 godine doživeo je krah, a razlog je, kako se navodi u medijima, neverstvo njenog supruga koji već izvesno vreme živi sa devojkom u Nemačkoj.

Dragani stiže podrška kako od njenih fanova, tako i od kolega, a posebno od članova najuže porodice. U danima kad trpi ogroman pritisak i kad pokušava da započne život ispočetka, Dragani je najveći oslonac njena sestra Dušica Krumov.

FotoČ ST/V. Lkić, E/Stock

Posle 24 godine braka Dragana je podnela zahtev za razvod od Tonija Bijelića

Za razliku od pevačice čiji je posao podrazumevao konstantno prisustvo u javnosti, Draganina sestra Dušica oduvek je vodila miran i povučen život. Ona se samo povremeno pojavljivala na koncertima popularne sestre kako bi joj pružila podršku i podelila sa njom sreću zbog uspešnih nastupa. Dragana je na svojim profilima na društvenim mrežama delila ove retke, ali radosne trenutke sa sestrom.

Iako ne voli da se eksponira u javnosti, svi iz bližeg okruženja Dragane Mirković dobro znaju ko je Dušica. Njoj je, naime, kao osobi od najvećeg poverenja povereno da vodi poslove na televiziji u Požarevcu koju su Dragana i Toni otvorili u vreme dok su u njihovom braku cvetale ruže.

 

 

Ali, čak i kad biste videli Dušicu nezavisno od Dragane, znali biste da je ona njena rođena sestra. Naime, Dragana i Dušica veoma liče, a mnogi smatraju da su kao bliznakinje. Kad god je iz Beča dolazila u rodni Kasidol pevačica je provodila vreme sa sestrom koja joj je ujedno i najbolja prijateljica. Dušica je decenijama odbijala da stane pred kamere, a kad je to jednom prilikom učinila pričala je, očekivano, koliko je ponosna na svoju sestru Draganu i njenu blistavu muzičku karijeru.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)