Zanimljivosti

ĆERKA DRAGANE MIRKOVIĆ IZRASLA JE U PRAVU LEPOTICU: Svi kažu da Manuela neodoljivo podseća na majku (FOTO)

Pevačica je decu godinama skrivala od javnosti.

07.12.2023 19:02

ĆERKA DRAGANE MIRKOVIĆ IZRASLA JE U PRAVU LEPOTICU: Svi kažu da Manuela neodoljivo podseća na majku (FOTO)
FOTO: ST/V. Lukić

Dragana Mirković decenijama je na estradi i uspela je da izgradi karijeru bez ikakvih skandala. Iako godinama živi u Beču gde živi od udaje za Tonija Bijelića, često se vraća u Srbiju kako bi se videla sa dragim prijateljima i kolegama. Luče iz Kasidola, kako je dobila nadimak, živi svoju bajku i trudi se da porodicu zaštiti od bilo kakve medijske pompe.

FotoČ ST/V. Lkić, E/Stock

Toni Bijelić i Dragana Mirković decenijama su u braku

Pevačica i biznismen imaju dvoje dece, ćerku Manuelu (21) i sina Marka (22). Kako su odrastali daleko od očiju javnosti, nmnogi su se iznenadili kada su videli kako Draganina deca danas izgledaju. Dvoje maltene odraslih ljudi zavidne lepote, privukli su veliku pažnju. Marko je već očarao devojke svojim mišićavim izgledom. Kako je aktivan na društvenim mrežama, sada je već i sam stekao popularnost. Dragana se trudila da ih sačuva od medija i javnosti dok su bili maloletni, sada je prepustila njima odluke o tome koliko će se eksponirati.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by V̶E̶N̶O̶M̶ (@marko.vnm)

 

Manuela je takođe odrasla u lepoticu bez premca. Mnogi tvrde kako mnogo liči na Draganu iz mlađih dana, posebno zbog crne, bujne kose po kojoj je ona i danas prepoznatljiva.

- Moja deca su najnormalnija deca na svetu, imali su normalno detinjstvo i bili odlični đaci. Marko je studirao ekonomsko pravo, a zanimljivo je da je Manuela dok je završavala srednju školu radila na recepciji u „Ricu“ ‒ rekla je Dragana u emisiji „Prvi red“ 

Manuela (21)  ima pomalo egzotičnu lepotu, vitki stas te nema sumnje da će imati brojne udvarače. Sa brojnih putovanja na kojima uživa objavljuje fotografije na društvenim mrežama. Mnogi tvrde kako deluje kao lepo vaspitana devojka.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)