Zanimljivosti

ONE SU NAJVEĆA LJUBAV SLAĐANE TOMAŠEVIĆ: Voditeljkina porodična fotografija izazvala je veliku pažnju (FOTO)

Privatnost krije, ali njih ponosno pokazuje.

15.11.2023 19:15

ONE SU NAJVEĆA LJUBAV SLAĐANE TOMAŠEVIĆ: Voditeljkina porodična fotografija izazvala je veliku pažnju (FOTO)
YouTube/printscreen RTS

Voditeljka "Beogradske hronike" Slađana Tomašević godinama privlači veliku pažnju javnosti atraktivnim izgledom. Mnogi je smatraju i jednim od najlepših TV lica.

Slađana je veoma posvećena svom izgledu na kojoj joj mnoge dame zavide, a na pragu šeste decenije izgleda poput modela. Što je zrelija, to je zavodljivija. Očigledno je da zadovoljstvo koje oseća zrači i dodatno joj daje na privlačnosti.

Pritnskrin:Youtube RTS

Slađana Tomašević godinama je voditeljka Beogradske hronike

Popularna voditeljka se trudi da svoju privatnost sakrije od javnosti, te mnoge zanima da li je neko ukrao njeno srce. Pet godina bila je verena, međutim, ova priča nije se završila pred svadbenim oltarom. Nakon kraha ljubavi, o novom izabraniku nije mnogo želela da priča. 

Međutim, dok emotivni život skriva od očiju, postoje osobe iz njene privatnosti koje ponosno pokazuje. Reč je o njene dve sestre koje su joj i najveća ponos. Slađana je tako nedavno objavila fotografiju sa sestrama osvojila fanove. 

 

 

Kako je sama jedno prilikom rekla, one su njeni najdraži duplikati. Naime, reč je o sestrama bliznakinjama koje su podjednako lepe i šarmantne kao i sama voditeljka. Sa njima uživa da provodi vreme, a osmesi na fotografijama kada su zajedno govore dovoljno o tome koliko su povezane i koliku ljubav gaje.

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)