Zanimljivosti

RODITELJI SU MU SE UPOZNALI PUTEM OGLASA: Kada čujete šta je otac Tihomira Stanića poručio budućoj ženi, krenuće vam suze na oči

Glumac je izneo detalje iz privatnog života koji su mnoge ostavili u neverici.

06.11.2023 13:00

RODITELJI SU MU SE UPOZNALI PUTEM OGLASA: Kada čujete šta je otac Tihomira Stanića poručio budućoj ženi, krenuće vam suze na oči
foto: vladimir lukić

Proslavljeni glumac Tihomir Tika Stanić (63) iza sebe ima bogato glumačko i životno iskustvo. O svom životu govorio je transparentno, te je bez zadrške javnosti otkrio i sve detalje borbe protiv poroka. Svojevremeno je ispričao kako je pio mnogo i neumereno, te da je dnevno znao da popije i po dve litre alkohola. 

Javnim izlaganjem problema koje je imao nadao se da će uticati na mlade da ne krenu i oni putem ovog poroka sa kojim se teško izlazi na kraj. Kako je objasnio, odrastao je u takvom okruženju gde se alkohol često konzumirao. Pio je njegov otac, njegov stric, pa je i on video od njih. Govoreći o svom životu, ispričao je i zanimljivu porodičnu priču. Naime, Tihomir je rekao da su se njegovi roditelji upoznali putem oglasa u novinama. 

foto: vladimir lukić

Glumac Tihomir Tika Stanić

- Otac je bio učitelj i onda je dao oglas. Učitelj traži ženu. Kažu da je mami neko drugi odgovorio na taj oglas. On je došao i nije rekao da je bio oženjen i da ima sinove. Šifra na tom oglasu je bio naslov romana Fransoa Sagan „Dobar dan, tugo". Kada se mama nekad žalila na život koji vodimo, on bi joj rekao šta se žali, kada je na oglasima pisalo: "Dobar dan, tugo". Sudbinski susret ljubavi im je bio. Dopali su jedno drugom. On je posle tvrdio da mu je poslala lažnu fotografiju. Govorio je da to nije ona, ali to nije istina, naravno - rekao je glumac u jednom od intervjua za Kurir.

Inače, Tihomirov otac Nedeljko je bio učitelj, a majka Grana (devojački Dragnić) se bavila trgovinom. Upoznali su se tako što je Nedeljko dao oglas u kome je tražio trgovkinju zbog braka. On je iz prvog braka imao dva sina, Dragomira i Gordana, a Grani je to otkrio tek nakon venčanja. Par je dobio tri sina: Tihomira, Miomira i Bogdana.



 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)