Zanimljivosti

OVAJ POZNATI PEVAČ JE BRAT JELENE TOMAŠEVIĆ: Evo šta mu je Ivan Bosiljčić priredio na nastupu, zbog ovog snimka je i Jelena pustila suzu (VIDEO)

Darko Tomašević uspešan je u svojoj branši.

04.11.2023 11:02

OVAJ POZNATI PEVAČ JE BRAT JELENE TOMAŠEVIĆ: Evo šta mu je Ivan Bosiljčić priredio na nastupu, zbog ovog snimka je i Jelena pustila suzu (VIDEO)
Foto: Dragan Kadić

Jelena Tomašević Bosiljčić (40) decenijama je na muzičkoj sceni i stekla je brojne fanove širom regiona. Karijeru je gradila bez skandala, isključivo svojim vokalom za koji kažu da je jedan od najboljih na prostoru Balkana.

Pevačica je bila posebno intrigantna javnosti i medijima kada je uplovila u vezu sa glumcem Ivanom Bosiljčićem sa kojim je i danas u skladnom braku u kojem su dobili ćerku Ninu. Supružnici su jedni od omiljenih bračnih parova sa javne scene, te se svi dive ljubavi i poštovanju koje imaju jedno prema drugome, i ne libe se da to i javno pokažu.

ATA images

Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević jedan su od najskladnijih parova na javnoj sceni

S godinama njihova popularnost sve je više rasla te se javnost sve više interesovala i za segmente iz njihovog privatnog života. Malo je poznato da je i pevačicin brat pevač, ali on je izabrao drugi put za građenje karijere. Naime, Darko Tomašević izrazito je talentovan za muziku i godinama radi sa svojim bendom. Uglavnom nastupa na brojim proslavama što se može videti i na njegovom Instagram profilu. Na jutjubu se takođe mogu naći i zajedničke izvedbe Darka i Jelene Tomašević.

Glumac Ivan Bosiljčić javno je pokazao u kakvom je odnosu sa Jeleninim bratom i tome šta misli o njegovom pevanju i talentu. Taj snimak je objavljen i na društvenim mrežama, a razgalio je brojne fanove popularnog para.

Naime, tokom jedne svoje poetske večeri Bosiljčić je pozvao na binu i Darka koji je vidno bio polaskan rečima koje mu je zet uputio. Zasigurno su pokazali veliko poštovanje jedan prema drugome što je Jelenu posebno ganulo.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Sandra

04.11.2023 22:06

Dečko nema veze sa pevanjem. Poneko ga zove jer misli da neštp zna pišto je Jelenin brat. Međutim, jedino po tome je i poznat. To je realnost.

Darko

22.11.2023 23:28

Ne poznajem ga ,nisam ga ni slusao do sada iako sam iz Kragujevca.Ali slusao sam Bjelo dugme,nema koju njihovu plocu nisam odlusao po 100 puta.Ovu pesma sto on peva nije ni slicna onoj koju je odpevaoAlen Islamovic.Ne znam on kao da nije pevac,nego neki amater,eto obican covek koji hoce da otpeva tu pesmu jer mu se svidja.Toliko .