Zanimljivosti

KONTROVERZNI SPOT KOJI JE UZBURKAO JAVNOST: "Soba 23" Marine Perazić ostala je enigma više od 30 godina (FOTO)

Osamdesetih godina nastala je opšta pomama zbog ovih kadrova.

28.10.2023 15:02

KONTROVERZNI SPOT KOJI JE UZBURKAO JAVNOST: "Soba 23" Marine Perazić ostala je enigma više od 30 godina (FOTO)
printscreen/youtube

Pevačica Marina Perazić osamdesetih godina bila je pravo osveženje na muzičkoj sceni. Energična i koketna plavuša lako se uvukla u srca slušalaca širom regiona. Marina je rođena 29. maja 1958. u Rijeci. Ona je bila deo popularnog dua "Denis & Denis", zajedno sa Davorom Toljom. Ovaj dvojac je bio jedan od najpopularnijih bendova 80-ih.

Marina i Davor su predvodili talas elektronske muzike osamdesetih godina i Marina je bila se*s simbol pop scene tadašnje SFRJ. Njihove pesme su bile veoma popularne i danas se podjednako vole od strane starijih i mlađih generacija.

foto: vladimir lukić

Marina Perazić

Tekst pesme "Soba 23" je prilično poetičan i otvoren za interpretaciju. Evo nekih delova pesme:
- "Prozor grli svetlost plavkastog satena, jutro umiva tvoj vrat, tvoje oci kao raznobojne sjene, ti si anđeo i vrag."
- "Tvoje ruke kao topla letnja kisa, dodir klizi niz moj struk, iza tvojih misli pogled nedorečen, duga ćutnja stvara zvuk."
- "Nebo donosi dan I drobi noć u ruci, u sobi dvadeset i tri. Ne ostavljaj trag I uzmi svoje laži, iz sobe dvadeset i tri"
Ovi stihovi sugerišu na neku vrstu romantične veze ili susreta. Međutim, tačno značenje pesme može varirati u zavisnosti od interpretacije slušalaca.

Ove zavodljive stihove prati kontrovezni spot, posebno za vreme kada je sniman. U njemu se može videti par u zavodljivom zanosu u krevetu maltene potpuno nagi kako prepliću tela u satenskoj postelji.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)