Zanimljivosti

DIJANU I SRĐANA ĐOKOVIĆA SVI DOBRO ZNATE: Evo kako izgleda Jelenina majka koju retko viđamo u javnosti (FOTO)

Vera Ristić velika je podrška ćerki i zetu.

19.10.2023 20:01

DIJANU I SRĐANA ĐOKOVIĆA SVI DOBRO ZNATE: Evo kako izgleda Jelenina majka koju retko viđamo u javnosti (FOTO)
Foto: Nikola Mutić

Direktorka Fondacije "Novak Đoković" Jelena Đoković godinama je deo javnog života i pod lupom javnosti. Kao supruga najboljeg srpskog i svetskog tenisera Novaka Đokovića javnost zanima svaki detalj iz njene privatnosti.

Jelena se nikada nije libila da jasno kaže svoje stavove o brojim društvenim i životnim temama. Jedna od njih je i roditeljstvo. Ona je pronašla svoj način na koji brine o sinu Stefanu i ćerki Tari zbog čega joj se mnogi dive. Iako su Đokovići imućna porodica, čini se da ovi mališani odrastaju kao i sva druga deca. Ono što je mnogima bilo simpatično jeste i to što je Jelena govorila o večitoj "borbi" koju vodi sa bakama i dekama kada im ostavi decu na čuvanje. 

FOTO: Tajnug/AP

Jelena i Novak Đoković oduvek su pod lupom javnosti

- Meni je u detinjstvu baka spremala krofne i kiflice, a moja mama želi da bude takva baka mojoj deci i onda imamo male sukobe. Ali, moji klinci obožavaju da idu kod njih i da jedu bakine specijalitete. Naročito vole kiflice sa sirom - govorila je Jelena o svojoj majci Veri i njenoj ulozi bake.

Vera Ristić nije deo javnog života za razliku od Novakovih roditelja Dijane i Srđana koje javnost i fanovi ovog para već dobro znaju. Oni su od početka teniserove karijere u centru dešavanja, uvek ga prate na velikim turnirima. 

Tanjug

Dijana i Srđan Đoković uvek prate Novaka na svim važnim turnirima

Jelenini roditelji pak žive povučenijim načinom života pa su zaista retke prilike kada ih možemo videti na nekom javnom događaju ili porodičnom skupu. Retke fotografije koje se mogu nađi jasno pokazuju da je Jelena nasledila majčinu lepotu, a očevu figuru i stas. Jelena je govorila svojevremeno o tome kako joj je otac velika podrška.

Starsport

Jelena Đoković sa majkom Verom

 

- Kada je Tara imala dva meseca, Novak je otišao na mesec dana u Australiju. Ostala sam sama u Monaku, bez ičije pomoći. Tada sam zvala tatu i rekla: „Mislila sam da ovo mogu sama, ali ne mogu. Ne znam šta da radim.“ Samo je rekao: „Dolazim.“ Dao je otkaz i došao kod mene. Od tog trenutka nas dvoje pevamo dok se bavimo decom. Objašnjava mi da u životu ne mora sve da bude tako profesionalno kao što sam ja doživela. Previše sam se unela u ulogu da sam žena nekog najboljeg u nečemu. I da i sama treba da budem najbolja u nečemu što mi je dato. Vrlo sam zahvalna na tome što sam Novakova životna partnerka, i on je zahvalan. Međutim, ja sam mislila da moram da budem nešto posebno, ne samo Jelena. A on me voli baš samo kao Jelenu - rekla je Jelena u emisiji kod Ivana Stankovića.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)