Zanimljivosti

DANAS JE JEDNA OD NAJLEPŠIH SRPSKIH VODITELJKI: Evo kako je fatalna Jelena Simić izgledala pre 8 godina (FOTO)

Godinama je deo redakcije RTS-a i sa lakoćom je osvojila srce gledalaca.

02.11.2023 18:01

DANAS JE JEDNA OD NAJLEPŠIH SRPSKIH VODITELJKI: Evo kako je fatalna Jelena Simić izgledala pre 8 godina (FOTO)
Instagram/_simicjelena

Jelena Simić (31)  je poznata kao voditeljka popularnog kviza "Slagalica" na RTS-u. Počela je da vodi ovaj kultni kviz u martu 2020. godine. Međutim, radosne vesti o trudnoći promenile su joj planove, pa je otišla na porodiljsko odsustvo. Nakon četiri meseca, vratila se na male ekrane.

Jelena je stekla pažnju gledalaca svojim sofisticiranim i elegantnim izdanjima. Publika je očigledno zadovoljna kako vodi kviz, s obzirom na pozitivne komentare koji se mogu naći na društvenim mrežama, pogotovo Tviteru. Pored "Slagalice", Jelena vodi i informativnu emisiju "Krenimo redom" na RTS-u.

Printscreen/Youtube RTS

Jelena Simić

Popularna voditeljka je privukla veliku pažnju vitkom i zavodljivom figurom. Iako je u emisijama uvek smerno odevena, svako ko je zavirio u njen Instagram profil mogao je videti Jelenu u nešto opuštenijim izdanjima. One fotografije na kojima je u bikiniju oduševile su jači pol, međutim, komplimenti nisu izostali ni od dama. Jelena često objavljuje fotografije sa porodičnih dešavanja, putovanja ali i poslovnih aktivnosti. Mnogima je zapala za oko jedna od njenih fotografija iz davne 2015. godine. Jelena je tada gajila značajno drugačiji stil odevanja, ali njena lepota još tada je bila vidljiva pa ne sudi što je njom osvojila srce supruga Dragana sa kojim je već godinama u ljubavi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Simic (@_simicjelena)


U privatnom životu, Jelena je u braku sa Draganom Simićem, dekanom Fakulteta političkih nauka Univerziteta u Beogradu. Par ima dvoje dece - ćerku Unu i sina Aleksu. Iako postoji značajna razlika u godinama između nje i njenog supruga, to im očigledno ne predstavlja nikakav problem. Godine 2010. dobili su ćerku Unu, a 2020. iznenadila ih je vest o Jeleninoj drugoj trudnoći. Tada je na svet stigao i sin Aleksa.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Simic (@_simicjelena)

 

- Dragan je stariji od mene 18 godina, a ne tri decenije kao što su pojedini navodili. Dugo smo zajedno, imamo dvoje divne dece. Da nema ljubavi i razumevanja, sigurno ne bismo opstali tako dugo - izjavila je Jelena u intervjuu koji je dala za "Hello".

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)