Zanimljivosti

BILA JE NAJLEPŠA VODITELJKA ZVEZDA GRANDA: Tamara je plenila zavodljivim izgledom, a onda je samo nestala, ovo je razlog (FOTO)

Mnogi su pričali kako je bila miljenica Saše Popovića.

23.10.2023 09:20

BILA JE NAJLEPŠA VODITELJKA ZVEZDA GRANDA: Tamara je plenila zavodljivim izgledom, a onda je samo nestala, ovo je razlog (FOTO)
YOUTUBE/GRAND SHOWTV

Tamara Raonić je bila jedna od najomiljenijih voditeljki na našim prostorima. Sa samo 18 godina, bez diplome završene srednje škole, prijavila se na konkurs za stjuardese kompanije Jat i prošla. Nakon dve godine, dala je otkaz i počela da se bavi novinarstvom.

Njena voditeljska karijera započela je na Trećem kanalu, gde je vodila emisije "Svetlosti velegrada", "Uvek nedeljom" i "Pozdrav iz Beograda". Njen talenat i harizmu primetio je Saša Popović, tadašnji direktor "Grand" produkcije, i ponudio joj je da vodi "Grand šou".

 

 

Tamara je brzo postala zaštitno lice ove emisije. Međutim, u jednom trenutku, Tamara je donela odluku da se povuče iz medija i posveti se porodici. Iako su joj mnogi predviđali dugovečnu karijeru, ona se povukla i godinama je ne gledamo na malim ekranima. 

Tamara je kako u profesionalnom tako i u privatnom životu imala uspona i padova i ona je odlučila da se povuče iz javnog posla i posvetila se svojoj porodici odnosno vaspitanju svoje dece sina Miloša i ćerke Anje. Kako je u jednom od retkih intervjua istakla, posao voditeljke ostao joj je u lepom sećanju ali televiziju više ne gleda često kao kada je to morala zbog poslovnih obaveza i dobre pripreme za emisije.

YouTube/printscreen

Sanja Kužet preuzela je Tamari tron najlepše voditeljke Zvezda Granda

 

Osim ove poznate lepotice Zvezdama Granda prodefilo nekoliko voditeljki koje su mogle da se pohvale zadovljivim izgledom. Među njima su i Sanja Ćulibrk, Sanja Kužet i Buba Dobrosavljev. 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)