Zanimljivosti

ŠTA SE DESILO SANJI KUŽET? Na ulici je niko nije prepoznao, jedan komad garderobe je čak pozajmila od sina! (FOTO)

Da li se vama dopada ovaj nesvakidašnji stil lepe voditeljke koji je izazvao najrazličitije i podeljene reakcije na društvenim mrežama?

18.04.2023 11:01

ŠTA SE DESILO SANJI KUŽET? Na ulici je niko nije prepoznao, jedan komad garderobe je čak pozajmila od sina! (FOTO)
ATAImages

Voditeljka Zvezda Granda, Sanja Kužet (39), rado je viđeno lice sa malih ekrana, a svojom lepotom, harizmom i odevnim kombincijama retko koga ostavlja ravnodušnim. Zato salve pohvala na račun njenog izgleda gotovo nikad ne izostanu gde god da se pojavi. Tako se lepa voditeljka ne libi ni da se uslika u kućnom izdanju bez trunke šminke ili da tako prošeta ulicama Beograda, što je i ovoga puta bio slučaj. Ona je tako juče na Instagramu objavila set fotografija na kojima je u krajnje neprepoznatljivom izdanju, a mnogi su se složili da su čak mogli i da prođu pored nje, a da je ne prepoznaju.

Kužetova je ponela elegantan tamnosivi sako ravnog kroja koji izgleda poslovno i kao da je deo isto tako elegantnog kompleta. Međutim, Sanja ga je uparila sa crvenim zvonastim donjim delom trenerke koji sa strane ima plavu liniju, dok je ispod sakoa ponela belu atlet majicu. Budući da se opredelila za sportsku varijantu, obula je i bele patike, ali je umesto sportske ponela elegantnu jarko plavu tašnu. Vidno je bila bez šminke, kosu je opušteno vezala u rep, a na glavi je imala kačket i to u popularlnoj vojničkoj ili "militari" varijanti, za koji je u opisu slike napisala da ga je pozajmila od sina Andrije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet)

Voditeljku je krasio osmeh dok je na povocu šetala psa i igrala se sa sinom.

- Moj pas. Moj grad. Andrijin kačket - napisala je Kužetova i dodatala haštagove #vreme za porodicu #moj pas je najlepši #ulični stajling.

Očekivano su, pre svega zbog neobičnog stajlinga, usledili mnogobrojni komentari Sanjinih pratilaca.  

- I pre nego što sam pročitala opis, znala sam čiji je kačket! -

- Da li neko može ovde da te prepozna? -

- Obukla si se u fazonu: "Sve mi boje lepo stoje" -

- Ružan je sako! -

- Koliko ti je sladak pas! -

- Kao dečak si ovde -

- Prelep je sako, gde si ga kupila? -

- Divna si Sanjice, a podrazumeva se da ti je kačket od klinca -

- Dama koju krasi lepota -

- Sanja, blistaš -

- E, ovo je lepota za sva vremena - glasile su najrazličitije reakcije. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet)

Inače, na žalost mnogih muškaraca, Sanja je u srećnom braku, što pokazuje i burma na njenom domalom prstu. Ona je, naime, u skladnom braku sa Nemanjom Živojinovićem sa kojim ima sina Strahinju. Voditeljka je, takođe, pre devet godina bila udata za člana obezbeđenja vlasnika TV „Pink“, Zorana Pipera sa kojim takođe ima dečaka, Andriju, sa kojim je juče šetala beogradskim ulicama. 

Kužetova je karijeru započela 2003. godine. Ona je na TV Pinku u Jutarnjem programu vodila vremensku prognozu, a 2012. godine je postala i Bingo devojka. Usledio je angažman u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" i autorski projekat "Halo, halo" na Grand kanalu. Sanja se oprobala i kao glumica i 2006. godine je tumačila ulogu Senke u filmu "Šejtanov ratnik". Iste godine je imala epizodnu ulogu u tinejdžerskoj komediji "U doba nevinosti“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet)

BONUS VIDEO:

Komentari (0)