Zanimljivosti

NIKO NE VERUJE DA JE NA OVOJ FOTOGRAFIJI JELENA TOMAŠEVIĆ: Protrljajte oči pre nego što pogledate, neverovatno (FOTO)

Popularna pevačica je sve zasenila najnovijom odevnom kombinacijom, dok se o njenoj šminki uveliko priča.

30.03.2023 19:00

NIKO NE VERUJE DA JE NA OVOJ FOTOGRAFIJI JELENA TOMAŠEVIĆ: Protrljajte oči pre nego što pogledate, neverovatno (FOTO)
ATA images

Pevačica Jelena Tomašević (39) i supruga glumca Ivana Bosiljčića sa kojim je u srećnom braku je dama koja se može pohvaliti da ima jedan od najbolji glasova na Balkanu. Nju ne krasi samo anđeoski vokal već i stas, a to smo imali prilike više puta da se uverimo. Jelena se uveliko bliži petoj deceniji, ali prema njenom izgledu retko ko bi to mogao da konstatuje. Ona izgleda veoma mladoliko što se može videti i prema njenim brojnim fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama. Jedna je nedavno privukla posebnu pažnju.

Jelena prati modne trendove, a boja koja je posebno aktuelna ovog proleća je upravo kivi-zelena. Kompleti se ponovo nose "punom parom", a pevačica je dokazala da, ne samo što ima predivan glas zbog koga ju je čuveni svetski tenor Andrea Bočeli izabrao kao jedinog gosta iz naše zemlje na beogradskom koncertu, već odlično aktuelne trendove. Pevačica je zablistala u zelenom kompletu koji je u vidu kratkog korseta na dugmiće, uskih popularno nazvanih "cigaret" pantalona i dužeg sakoa ravnog kroja, a cela kombinacija je u kivi-zelenoj boji.

 

Uz ovakvo izdanje opredelila se za nešto jaču šminku. Ona je uglavnom prepoznatljiva po diskretnijem mejkapu i neizostavnom crvenom karminu. Njena kosa je ovoga puta specijalno došla do izražaja, a ona je vidno duga i gusta dok je frizura prilično glamurozna. 

Ono što je mnogima zapalo za "oči" jeste neverovatna sličnost naše nekadašnje prestavnice na Evroviziji i  Dženifer Lopez. Ovo nije prvi put da su mnogi to mogli da primete. O tome se pisalo još početkom Jelenine karijere koja je bila davno, a pojedini zaboravljaju da je upravo Jelena koja je rodom iz Kragujevca pobedila na takmičenju "3K dur", koji je pandan sadašnjem takmičenju recimo za Zvezde Granda ili emisije "Ja imam talenat". Međutim, izgleda da Jelena iz godine u godinu izgleda sve bolje i bolje, a kako je starija sve je veća sličnost sa Lopezovom.

Tanjug/AP

Latino Diva Dženifer Lopez

Fotografija je dobila u rekordnom roku čak blizu 13.000 sviđanja i na stotine komentara. Pojedini su smatrali da je lepoj Jeleni nepotrebna ovolika količina šminke, kao i da ne treba da teži da liči na Dženifer Lopez, dok je ipak bilo mnogo više reakacija da izgleda identično kao Latino diva i da je dostigla vrhunac svoje lepote i elegancije.

- Bukvalno ponislih da je Dženifer Lopez! -

- Pomislila sam da je Jelena toliko prelepa, oduvek bila i ne treba joj ovoliko šminke, ne ide uz nju -

- Ovo je Dženifer broj 2! Ali, zašto želi da liči na nju? -

- Predivna, naša Latino diva -

- Srpska Dženifer Lopez -

- Ovo je ono stanje kada žena izgleda bolje nego ikada u životu -

- Predivna odevna kombinacija! -

- Zašto se uvek nije ovako oblačila i šminkala, zašto je čekala ovolike godine? Ovo joj najbolje stoji! -

- Dama nad damama -

- Odlično vam stoji ova boja -

- Bravo za stajling! - 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)