Zanimljivosti

VODITELJKA SLAGALICE PROGOVORILA O NASILJU KOJE TRPI: Ove reči Marije Veljković odzvanjaju, nikad iskreniji intervju! (FOTO/VIDEO)

Popularna voditeljka je ekskluzivno za čitaoce Srećne Republike otrkila mnoge pojedinosti iz svog privatnog života, ali pre svega kako se bori sa jednim od najrasprostranjenijih oblika nasilja u današnje vreme.

16.04.2023 13:01

VODITELJKA SLAGALICE PROGOVORILA O NASILJU KOJE TRPI: Ove reči Marije Veljković odzvanjaju, nikad iskreniji intervju! (FOTO/VIDEO)
Srećna republika

Popularna voditeljka Marija Veljković (42) ne prestaje da privlači pažnju gde god se pojavi. Ona se pre godinu dana razvela od arhitekte Milana Milovanovića sa kojim ima troje dece i vratila se sa njima u svoj devojački stan. Tokom leta je potvrdila vezu sa glumcem Rastkom Jankovićem i priznala da joj je upravo on vratio osmeh na lice. Izgleda da je ta ljubav zaslužna i što Marija blista u svakoj odevnoj kombinaciji, dok je na malim ekranima viđamo širokog osmeha. 

Ona se tako nedavno pojavlila i na humanitarnom koncertu koji je upriličen na Belom dvoru, gde je i vodila program u odevnoj kombinaciji u kojoj je izgledala fantastično. Toaleta je bila duga do zemlje u crnoj boji, a izgledala je poput grčhih odora, budući da je išla samo preko jednog ramena, a zgodna voditeljka ju je ponela uz karakterističan pojas. Marija je ostala dosledna kraćoj plavoj isfeniranoj kosi na paž, kao i svedenijoj šminki, dok je celu kombinaciju zaokružila zlatnim sanadalama visokih potpetica. Ona je samo za čitaoce Srećne Republike otkrila i da će uskršnje praznike provesti delom u rodnom Knjaževcu, a delom u Beogradu.

- Praznici će biti podeljeni, pošto je moja mama u Knjaževcu, a svi ostali su u Beogradu. Međutim, uvek gledamo da smo svi bar u nekom delu praznika na okupu. Pošto se na Veliki petak farbaju jaja pretpostavljam da ćemo ih farbati u Knjaževcu, a opet na Uskrs ćemo verovatno doći za Beograd da tu provedemo taj dan, još ne znam - rekla nam je tada popularna voditeljka kviza "Slagalica".

- Po pitanju vaspitanja dece kod mene je demokratija potpuna. Uvek se dogovaramo ko gde i kako želi da ide. Meni je mnogo žao što mi moderne mame nemamo vremena za sarmu koja se krčka 5 sati ili za pečenje koje prelivate dok se peče. Međutim, moja mama je tu za to. Gledam da sa decom uvek imam neke naše male rituale, pa ako je to i pasta sa domaćim sosom, gledamo da to radimo zajedno. Umem da kažem da ja nisam mama po Montesoriju. Onda mi je jedna žena rekla da zapravo jesam, zato što uključujem decu u kuvanje i sve to, tako da je to neki naš vid kreative - objasnila je Veljkovićeva.

Mariju neretko možemo videti upravo u izdanjima koje po običaju naiđu na salvu pohvala od strane njenih 60.000 pratilaca na Instagram, međutim, primetno je da naša poznata voditeljka trpi internet nasilje korisnika društvenih mreža koji joj upućuju krajnje zlurade, kritičke, ali i mrziteljske komentare. O tome više nije želela da ćuti.

- Mislim da je važno da se o tome priča, ali ne u smislu: "Jadna ja neko mi je ostavio loš komentar". Osobe koje ostavljaju takve komentare drugima, ne samo meni, više govore o tome koliko su same nesrećne. Međutim, mislim da je važno da se priča o tome jer je to kažnjivo u nekim zemljama i nikako ne treba da bude trend. Svi kao društvo moramo da radimo na tome da je u redu ako kada se ujutru probudite i uđete u pekaru, da toj prodavačici uz osmeh kažete "Dobro jutro", a ne da od ranog jutra idete na društvene mreže i odmah vređate nekog - istakla je ona.

Podsetimo, Veljkovićevu u komentarima na društvenim mrežama nazivaju "glupačom" i na njenim fotografijama u kojima pozira pred emisiju ili u nekoj posebnoj odevnoj kombinaciji, postavljaju pitanja "zbog čega glumi ribu?". Česte su i reakcije da je "ružna, antipatična" i slično, a neretko je kritikovana i da "treba da je bude sramota jer je majka, a pokazuje grudi", iako su njene odevne kombinacije uvek daleko od provokativnih.   

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Kameni Jagodina

16.04.2023 15:00

Nije vazan izgled. Ali moja zapazanja su slike velikih umetnika gde su gospodje vrlo lepo oblikovane i vrlo se razlikuju od muskaraca.Garderoba je samo moda mekog vremena.

Jelena

17.04.2023 00:19

Kada bi prestala da "premire" ,"obce oci" i gleda zajedljivo i sa podsmehom mozda bi joj neko i dao pozitivan komentar. Neka za pocetak pocne da gleda slagalicu a ne samo da ucestvuje u njoj. Ako joj to ne pomogne neka ukljuci nekog psihologa da joj objasni zasto je ne vole.

Iva

18.04.2023 11:14

Žena ima ozbiljne probleme u glavi a trudi se da to sakrije. Toliko je opterećena fizičkim izgledom da se konstantno bavi time, i uporno priča da je debela a i ružna. Ona sama ne veruje u sebe. Nianjava,dosadna, antipatična, bez stila i ukusa. A da, ok je da je hvale, to je onda "iskreno" ?!