Zanimljivosti

SVI GLEDAJU U STOPALA SANJE MARINKOVIĆ: Ne prestaju da se nižu komentari! (FOTO/VIDEO)

Popularna voditeljka izazvala je veliku pažnju na Instagramu i to zbog jednog detalja na njenim nogama.

28.03.2023 12:01

SVI GLEDAJU U STOPALA SANJE MARINKOVIĆ: Ne prestaju da se nižu komentari! (FOTO/VIDEO)
Instagram-sanjamarinkovicofficial

Voditeljka Sanja Marinković (49) poznata je po emisiji "Magazin in" koju uspešno vodi na televiziji Pink poslednje dve decenije. Ona ima sina Strahinju koga je dobila u braku sa bivšim suprugom Aleksandrom Uhrinom. Osim toga, godinu 2020. Marinkovićeva će pamtiti kao jednu od najtežih u životu. Početkom te godine objavila je da se rastala od supruga Aleksandra nakon 15 godina zajedničkog života. Sredinom iste godine izgubila je veliki oslonac u životu - iznenada joj je preminuo otac za kog je bila veoma vezana. Takođe, krajem te iste godine medijima je odjeknula vest da su Sanja i voditeljka i spisateljica Vesna Dedić, nekadašnje nerazdvojne prijateljice, završile dugogodišnje prijateljstvo.

Izgleda da ona tek na pragu 6. decenije konačno punim plućima uživa u životu. Često je možemo videti na raznim tropskim i evropskim destinacijama odakle objavama razonodi pratioce na Instagramu, gde ih ima 183.000. 

Sanja se ovog puta pojavila ponovo u fantastičnom stajlingu koji je pobrao sve simpatije, a najviše pažnje privukla je njena obuća. Ona se za početak opredelila za crni sako i suknju u istoj boji koju je ponela na bose noge usred marta, dok je ispod sakoa imala čipkani krem brushalter koji se delimično nazirao. Kao i uvek imala je diskretnu šminku i frizuru u vidu talasa, dok je izgled upotpunila velikim cirkonskim minđušama u krem boji, tačnije istoj nijansi kao što je i brushalter čiji se video tek porub. Sanja je oduvek imala ukusa i to niko nikada nije mogao da ospori. Neobične sandale privukle su pak najviše pažnje. One su bile duge, rupičaste i imale su veću četvrtastu deblju štiklu, dok su prsti otvoreni.

- Najvažnije je da ne vodi život nas nego mi njega. Učila sam o ovoj veštini slušajuci @vesnadanilovac. Nije lako, a lekovito je i nikada nije kasno da to prepoznamo i počnemo ponovo - stavila je ona u opisu fotografija.

Očekivano su usledile mnogobrojne reakcije.

- Preslatka Sanjica -

- Nepogrešiv stajling, kao i uvek -

- Ova žena definitivno ima ukusa kada je oblačenje u pitanju -

- Što si starija sve si lepša i lepša -

- Predivna žena, ali i malkice opasna sudeći po emisijama -

- Primer kako svaka dama treba da izgleda -

- Sanja bukvalno pleni harizmom -

- Ona ne stari ni dan, kako joj to polazi za rukom? - glase samo neki od komentara. 

Sanja na pitanja o razvodu nikada nije želela mnogo da otkriva, međutim, krajem prošle godine navela je razlog zbog koga se rastala od bivšeg supruga. Kako je i sama priznala, njih dvoje su dugo posećivali terapeuta pokušavajući da spasu brak, ali kada su uvideli da to nije moguće usledio je razvod. Sa Aleksandrom danas ima korektan, prijateljski odnos, prvenstveno zbog sina Strahinje.

- Meni je najvažnije da gospodin nema kompleks nadmenosti, neuspeha, nemanja i onda je sve lako. Ponekad je poželjnije da bude potpuno smešan, nego potpuno dosadan. Mada, možda i najbitnije je da je hrabar, jer je to znak da ga krasi samopouzdanje. Jednostavno, ne pristajem na život udvoje po svaku cenu, bez ljubavi, strasti i nežnosti ne može. Upravo zbog nedostatka topline sam se i rastala od bivšeg muža. Možda sam emotivno nezrela, ali znam da ne želim da mi razum ućutka srce onom čuvenom rečenicom "Nije pametno" - rekla je tada voditeljka za medije.

Ovoga puta na Instagramu je otrila i zašto je zabavljanje u četrdesetim i pedestim mnogo bolje nego ono u dvadesetim.

- Zabavljanje u dvadesetim godinama nema skoro ništa blisko sa dejtingom u 40, 50, 60-im godinama. Slušajuci iskustva mojih gostiju i ljubavne sudbine devojaka i žena koje su moja milionska publika ili pratioci na društvenim mrežama navela sam nekoliko najčešćih razloga zbog čega je zabavljanje u zrelim gidinama bolje od onog u ranoj mladosti - objavila je Marinkovićeva u opisu videa.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)