Zanimljivosti

ROZGA GOLE ZADNJICE USRED POZORIŠTA: O pevačicinom izdanju priča ceo region, da li je preterala?(FOTO/VIDEO)

Jelena je na dodeli nagrada Večernjakova ruža ponela haljinu na joju je malo ko ostao ravnodušan!

27.03.2023 16:00

ROZGA GOLE ZADNJICE USRED POZORIŠTA: O pevačicinom izdanju priča ceo region, da li je preterala?(FOTO/VIDEO)
Foto: Dragan Kadić

Hrvatska pevačica Jelena Rozga (45) je poznata kao dama koju smatraju najzgodnijom i najboljom pevačicom u Hrvatskoj, a rado je viđen gost i u Srbiji. Prepoznatljiva je i po elegantnom i odmerenom oblačenju. Naime, niko ne bi lepoj Rozgi dao godine koje ima, a od početka karijere ostala je dosledna istom stilu u vidu platinasto-plave kose i popularnih talasa, dok je zapanjujuće da i u drugoj polovini 5. decenije i dalje ima telo identično kao sa početka karijere. 

Rozga je poznata da na prestižna muzička dešavanja oblači krajnje elegantne odevne kombinacije koje bi se mogle prošetati i na dodeli Oskara, a tako je bilo i ovaj put. 

 

 

 

 

Prestižna hrvatska medijska nagrada Večernjakova ruža održana je u subotu u Hrvatskom narodnom kazalištu, a dolazak Jelene Rozge bio je posebno zapažen. Ona se pojavila u elegantnoj i ekstravagantnoj crnoj haljini koja je dosezala do samog poda. Ona je u gornjem delu tela bila u vidu rolke, prekrivala je grudi, bila je dugih rukava, a u predelu struka bila je kompletno otvorena pridržavaju će tankim nitima za donji deo haljine.Izrez na leđima bio je dubok tik do zadnjice. Po celoj haljini su biile priševene crne perle koje su još više davala na ektravaganciji. Obuća se uopšte nije videla buudući da ih je haljina prekrivala, a Jelena se pojavila bez ikakvog dodatnog aksesoara i nakita kako ne bi pokvarila utisak cele haljine. Imala je kao i uvek diskretnu šminku i prepoznatljivu frizuru u vidu retro talase.

Najveću pažnju izazvao je dubok izrez na haljini. Vidno je i da Rozga ispod nje ne nosi brushalter. Razlog je što se za ovakve haljino obično odlučuje retko zgodna Latino diva Dženifer Lopez, a ona osim otvorenih leđa ima veoma dubok otvor i na većem delu zadnjice, pa je gotovo nemoguće poneti ispod donji veš, a da se on ne vidi. Jelena je nastupala i otpevala tom prilikom pesmu koju je izvodila još dok je bila u grupi Magazin, a reč je o numeri "Oprosti mala". Nikakve problematike ne bi bilo da je svečanost održana na nekom drugom mestu, a ne u Hrvatskom narodnom pozorištu. 

 

Objava je dobila na Instagramu za svega jedan dan 13.100 sviđanja, a usledilo je na stotine komentara, dok među prvima oduševljeno lajkovala Jelenina koleginica Nina Badrić.

- Haljina je savršena, pozajmi mi je Jelena! -

- Svaka čast envy room, svaka čast na dizajnu! -

- Lepa Jela, tvoja lepota je božiji dar kao i anđeosk glas, blistaš, tvoja harizma i ljudskost... reči nisu dovoljne da opišem takvu dušu, ti si čudo majke prirode, kraljica scene -

- Još uvek si u Hrvatskoj broj 1! -

- Izgledaš kao večita tinejdžerka -

- Jedno je biti lep, a sasvim drugo je zračiti tolikom količinom lepote i harizme poput Rozge - samo su neki od komentara ispod objavljene fotografije.

 

Podsećamo da je upravo Rozga zaslužna za neke od najvećih hitova grupe Magazin u kojoj je bila jedna od pevačica koja je ostavila najveći trag. Medijima je posebno bila interesantna njena veza sa hrvatskim čelistom Stjepanom Hauserom, nekadašnjim članom 2 Cellos, a čini se da još uvek nije našla adekvatnu nagradu za šarmantnog Hausera.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

borko

28.03.2023 09:25

Jelena Rozga je baš lepa dama