Zanimljivosti

MARIJU VELJKOVIĆ ĆERKA USLIKALA U ATRAKTIVNOJ ODEVNOJ KOMBINACIJI: Dubok šlic na kuku otkrio i više nego inače, pale i bračne ponude! (FOTO)

Voditeljka mami poglede gde god da se pojavi, a naslednice joj pomažu u izboru garderobe, kao i u fotografisanju.

04.11.2023 18:00

MARIJU VELJKOVIĆ ĆERKA USLIKALA U ATRAKTIVNOJ ODEVNOJ KOMBINACIJI: Dubok šlic na kuku otkrio i više nego inače, pale i bračne ponude! (FOTO)
printscreen/instagram.com

Voditeljka Marija Veljković (43) ne prestaje da privlači pažnju gde god da se pojavi. Ona je jedan od razloga što je emisija Javnog servisa “Srcem kroz ravnicu” rado gledana, dok Marijine privatne fotografije koje često objavljuje na društevnim mtrežama privlače podjedanku pažnju. Među njenim objavama je uvek veliki broj saveta, a budući da je mama čak troje dece, najviše je onih iz sfere roditeljstva. Poslednjom objavom na Instagramu ona se pohvalila da ju je uspešno uslikala upravo ćerka Rosa.

Marija je tako na radost 65.000 fanova ponela crnu suknju od skaja visokog struka, koja je imala dubok šlic na levom boku, pa su do izražaja došle njene duge vitke noge. Belu rolku i crnu kožnu jaknu ponela je gore, dok se od obuće opredelila za crne gotovo ravne cipele, koje je uparila uz kratke bele sportske čarape. 

Celokupnu odevnu kombinaciju zaokružila je velikom crnom sportskom torbom i crnim kačketom. Prepoznatljivu plavu kosu na paž pustila je ispod kačketa, dok se odlučila za svedeniju šminku i upečatljive minđuše. Nije retkost da se Marija na društvenim mrežama pohvali kako ju je upravo neka od ćerki posavetovala kako da se obuče tog dana, a ovog puta je Rosa zaslužna za maminu savršenu fotografiju.

- Kad moja Roska uslika - napisala je ona kratko u opisu objave.

 

Objava je u kratkom roku dobila veliki broj sviđanja, dok su se komentari smenjivali.

- Dobro jutro Mare, prelepa si, želim ti lep vikend i želeo bih sa tobom zajednički život, toliko te volim.

- Takvi smo mi Zaječarci, uvek dobre duše.

- Božanstvena neodoljiva lepota.

- Marija divna si, blistaš!

- Najlepša i najzgodnija voditeljka.

- Rosa ima oko za fotografisanje!

 

Podsećamo da je Veljkovićeva posle razvoda od arhitekte Milana Milovanovića uplovila u vezu sa glumcem Rastkom Jankovićem, a poznati par se ne libi da nežnosti razmenjuje kako na društvenim mrežama, tako i na događajima koje redovno posećuju zajedno.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Pobesneli Laloš

04.11.2023 20:02

Strašno koliko je iritantna ova umišljena žena. Ajde što izigrava ribu i voli kaskadere, ali što tendenciozno uništava naš lepi srpski jezik. Njeni akcenti treba da je izbace sa programa. One ne zna kako se pravilno kaže dinara (valjda se isti kaže i dolara), filharmonija, element, Jugoslavija... pa čak i obična rečca NE.ak