Zanimljivosti

BLUZA SKLIZNULA SA RAMENA I OTKRILA BUJNE OBLINE: Nina Badrić u zavodljivoj pozi pomutila pamet muškarcima, svi govore o njenim atributima (FOTO)

Pevačicu su mnogi uporedili sa Monikom Beluči.

22.10.2023 17:00

BLUZA SKLIZNULA SA RAMENA I OTKRILA BUJNE OBLINE: Nina Badrić u zavodljivoj pozi pomutila pamet muškarcima, svi govore o njenim atributima (FOTO)
ATAImages

Pevačica Nina Badrić (51) zagazila je i u šestu deceniju, a prema mišljenju mnogih sve je lepša i lepša. Dokaz za to je blizu pola miliona fanova na Instagramu koji pomno prate svaki njen korak, kao i novu objavu. Neretko komplimenti pristižu na račun izgleda i glasa sa svih strana sveta, a kako od muškaraca tako i od dama. Ovoga puta hrvatska diva posetila je Italiju. Odlučila je da obiđe čak nekoliko gradova i to onih koji nisu posebno turistički aktuelni. 

Nina važi za damu od stila, kod nje je sve uvek odmereno i graciozno, a često ume da spoji nespojivo ili da na nesvakidašnji način ponese pojedine odevne kombinacije. Pevačica se tako za šetnju Italijom opredelila za neobičnu kratku crnu tuniku dugih rukava. Izgleda da je ta kreacija bila predviđena da bude ovrsajz, tačnije malo šira u gornjem delu, a imala je i netipičan dekolte. Naime, otvor na grudima je bio proširen kako bi i celo jedno rame bilo golo. Primetno je da pevačica ispod nije ponela brushlater, bar ne onaj sa bretelama, koji se ne bi ni uklapao u njen ceo stajling, a mreže su u trenu izgorele.

Pratioci nisu znali u šta pre da gledaju, zanosan dekolte koji otkriva rame, ili u vitke Ninine noge, budući da je poznato da je Badrićeva liniju dovela do savršenstva. Badrićeva je preko donjeg dela tunike vezala nešto što je ličilo na ešarpu i to u krem boji. Ma koliko se trudila da prikrije atribute, upitno je koliko joj je to pošlo za rukom. Nina uz širok osmeh sedi na zidiću, ali u prvom planu je njeno rame i majica koja otkriva malčice više nego inače, dok je retko ko mogao da skine pogled i sa njenih zgodnih nogu.

- Grad Matera, jedan od najstarijih i u svetu poznatiji kao Jerusalim zapada. Čudesno lep grad koji je poslužio kao kulisa mnogih filmova. U njemu su snimani filmovi “Pasija” i Džejms Bond - napisala je Nina.

Čini se da je Matera ipak ostala u drugom planu u odnosu na atraktivni hrvatsku pevačicu,  dok su se komentari na njenom Instagram nalogu ređali.

- Osmeh koji sve razoružava i topi led i žar na usnama, za sad bih se zadržao na osmehu, jer ostalo je opasno za srce!

Monika Beluči, ti li si?!

- Miks Monike Beluči i Dženifer Lopez, svetska žena!

- Duge noge za igranje, vito telo za gledanje...Bože čuvaj moje srce!

- Predivne noge imaš, draga Nina!

- Bože, lepa li si žena!

- Nina je divna i prelepa žena, a i kulisa je baš top.

- Tvoj osmeh razvedrava i popravlja dan u trenu!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)