Zanimljivosti

O OVOJ POZI MARIJANE MATEUS SVI PRIČAJU: Dekolte u prvom planu, a suknja nikad kraća, ovu fotografiju čuvala je u tajnosti (FOTO)

Dizajnerka je posetila London gde je uživala u izložbama slika sa prijateljicama, a kadrovima raspametile fanove.

17.10.2023 17:00

O OVOJ POZI MARIJANE MATEUS SVI PRIČAJU: Dekolte u prvom planu, a suknja nikad kraća, ovu fotografiju čuvala je u tajnosti (FOTO)
Instagram-marijanamateus

Bivša žena biznismena Miodraga Kostića kao i bivšeg nemačkog fudbalera Lotara Mateusa, kreatorka Marijana Mateus (51) ne prestaje da intrigira javnost putem društvenih mreža. Ona je prethodnu nedelju provela u Londonu uživajući u umetničkim galerijama slika. Ne zna se koju je umetninu Mateusova ovaj put pazarila, ali objavila je desetak novih fotografija. Mnogi se pitaju kako joj polazi za rukom da putuje širom sveta i ima prijatelje sa kojima se ludo provodi u svakoj svetskoj prestonici. Međutim, izgleda da Marijana uspeva sve da postigne.

Ona je tako objavila fotografije koje su većinom bile sa izložbi slika, kao i sa svojim prijateljicama. Dizajnerka je na svim fotografijama uspela da skrene pažnju na sebe, tako da je malo ko primetio i umetničke slike i druge žene kada je ona u pitanju. Pažnju je privukla i njena garderoba, pogotovo raskošna plava haljina koju je ona upotpunila Šanel pojasom i torbom istog brenda. Na narednim objavama mogli smo da je vidimo i u nešto ležernijem izdanju, gde je njen ravan, go stomak u šestoj deceniji pobrao sve simpatije. 

 

 

Mnogi su se složili da Marijana izgleda odlično u svim glamuroznim toaletama, ali da njenoj vitkoj građi najaviše laskaju mini suknje. Ona se tako, na radost brojnih fanova, uslikala u liftu u specifičnoj pozi i atraktivnom stajlingu. Zauzela je baš takvu pozu kojom je istakla sve svoje atribute, bujni dekolte u crnom tufnastom korsetu i duge vitke noge u lepršavoj mini suknji. Ceo autfit dopunila je i lakiranim crnim salonkama visokih potpetica.

- Neobjavljeno - kratko je napisala ona ispod objave, dok je u haštagu navela London, zaljubljenik u umetnost, volim svoje prijatelje

Instagram-marijanamateus

Marijana Mateus se uslikala u liftu prilikom posete Londonu

Malo je reći da je njen Instagram nalog u trenu planuo. Stizali su komplimenti, izjave ljubavi i bračne ponude sa svih krajeva sveta, dok nisu izostali i poneki zajedljivi komentari od strane žena.

- Ljubim te u okice lepe, srce!

- Lepotica ko devojčica.

- Marijana prelepa si, želim sa tobom zajednički život, volim te!

- Boginja lepote i mog srca.

- Top si, lepoto!

- Predivna si - ređale su se reakcije jačeg pola.

- Koja si ti smejurija od žene - smatrala je jedna dama.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Bica

17.10.2023 17:58

Kada neko kao ona ne poseduje nikakve ljudske vrline,onda izbaci silikone obuče m8nić natandari se na štiklw sa potpeticama od 18 cm i glumi ludilo.