Zanimljivosti

MARIJANA MATEUS ZABLISTALA NA VENČANJU NA AZURNOJ OBALI: Komplimenti stigli od Anastasije Ražnatović, Emine Jahović, Sanje Papić i mnogih drugih poznatih ličnosti! (FOTO)

Dizajnerka glamuroznim izgledom u bajkovitom ambijentu zbunila pratioce na Instagramu.

27.09.2023 14:09

MARIJANA MATEUS ZABLISTALA NA VENČANJU NA AZURNOJ OBALI: Komplimenti stigli od Anastasije Ražnatović, Emine Jahović, Sanje Papić i mnogih drugih poznatih ličnosti! (FOTO)
Instagram-marijanamateus

Bivša žena biznismena Miodraga Kostića kao i bivšeg nemačkog fudbalera Lotara Mateusa, kreatorka Marijana Mateus (51) ne prestaje da intrigira javnost putem društvenih mreža. Ona je poslednjom objavom uspešno zbunila mnoge. Naime zbog balske haljine u kojoj je bila okružena bajkovitim ambijentom dekorisanim kao za glamurozna venčanja, mnogi su pomislili da se kreatorka ponovo udaje. Ona je naznačila i da se nalazi u prestižnom hotelu na Azurnoj obali.

Matuseva se iz dana u pojavljuje u najglamuroznijim haljinama, a dame su se složile da se ne zna koja je kreacija lepša. Poslednja je učinila da Marijana u trenu zablista, po mišljenju jednih kao mlada, dok su je drugi videli kao princezu. 

Haljina za koju se dizajnerka opredeila zaista jeste princeza koja. U pitanju je veoma sofisticirana i glamurozna tolaleta boje šampanjca koja je u kombinaciji različitih materijala, među kojima dominira saten. Gornji deo je u vidu korseta preko koga se nalazi velika satenska mašna koja prekriva jedno Marijanino rame. Cela kreacija se širi u balsku haljinu koja je cela prekrivena kristalima, dok se po dnu nalazi masivno perje u istoj sedefasto-krem boji. 

Dame nisu mogle, a da ne pohvale i njenu šminku koja je dodatno istakla njenu lepotu, a preovlađivala je tamna senka ili popularnije nazvano “smouki ajs”. Obuća za koju je prošli put dobila jedinu zamerku se ovoga puta nije videla od haljine, a Marijana je ponela i sedefastu pismo-tašnu i istom tonu haljine. 

- Budućnost pripada onima koji veruju u lepotu svojih snova - dodala je Loteusova u opisu.

 

Fanovi nisu znali u šta pre da gledaju, da li u nikad lepšu Marijanu, njenu glamuroznu haljinu ili ambijent hotela na francuskoj rivijeri čiju su unutrašnjost mnogi imali priliku da vide jedino u filmovima i naravno kod Marijane na Instagramu. Među prvima su joj poslali komplimente pevačice Anastasija Ražnatović i Emina Jahović, glumica Milena Vasić, kao i naša nekadašnja najpoznatija misica Sanja Papić, a salva pohvala je tek usledila.

- Pomislih da se Marijana Mateus udala, ali zapravo samo jos jedna “haljina života” na njoj.

- Marijana živi život kao u snu.

- Prava princeza.

- Apsolutno zapanjujuća.

- Mogao bih da ti se divim doživotno!

- Prelepa žena koja je baš podlegla trendu - smatrali su pojedini.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)