Zanimljivosti

EVO ŠTA SE KRIJE IZA IMENA MUŽA DRAGANE MIRKOVIĆ! Još se prepričava kako je zaprosio jednu od naših najpoznatijih pevačica!

Toni Bijelić je čovek koji je Dragani Mirković kupio čak i dvorac, a sa njim ima dvoje dece, a evo kako ga mediji u celom regionu vide.

22.09.2022 14:04

EVO ŠTA SE KRIJE IZA IMENA MUŽA DRAGANE MIRKOVIĆ! Još se prepričava kako je zaprosio jednu od naših najpoznatijih pevačica!
FotoČ ST/V. Lkić, E/Stock

Mnogi znaju da je pevačica Dragana Mirković srećno udata za biznismena Antonija Tonija Bijelića, ali zapravo ne znaju sve o njemu. Srbijom je davne 1999. godine u nizu ne tako veselih dešavanja protutnjala informacija da se Dragana u jeku karijere udala i preselila u Beč. Pojedinima se takva odluka jedne od najpopularnijih pevačica sa Balkana činila sulidom, ali ona ponosno ističe kako je to bila najbolja odluka koju je donela.

Bijelić nije rođen u Srbiji i ceo život je proveo u Austriji, pa kada je upoznao Draganu nije ni slutio kolika se karijera krije iza njenog imena. Njih dvoje su se zabavljali svega godinu dana pre svadbe koja se desila baš `99. godine. 

Još se prepričava kako je Toni Draganu zaprosio u kolima dok su čekali na semaforu, a sve ostalo je istorija.

- Najlepše je da svoju devojku zaprosite dok je na semaforu crveno svetlo, jer tako ne može da vam pobegne - prepričavale je tu scenu često Dragana za medije.

Nažalost zbog situacije u Srbiji, niko od Draganine porodice nije mogao da ode u Beč i prisustvuje venčanju, zbog čega je pevačica bila nostalgična, ali je rekla “da” Toniju. Njihov brak su kasnije upotpunili ćerka Manuela i sin Marko.

Suprug Dragane Mirković rođen je u Beču, a ima srpsko poreklo. On je čovek koji drži do tradicije, a nije se libio da zasuče rukave i potrudi se da prokrči sebi put uspeha. 

Malo njih zna da je Toni već sa 26 godina postao uspešni biznismen kome su velika ljubav bili upravo automobili. Zato i ne čudi što se okrenuo njihovoj proizvodnji.

Iako je već imao firmu i bio poznat u užim krugovima Beča, želeo je da proizvodnju perusmeri na automobile. 

Veliki uspeh u autoindustriji Toniju je obezbedio, pored novca, i dobar položaj u društvu. Danas se Toni bavi biznisom u automobilskoj industriji, poseduje salon za prodaju automobila, auto-kompaniju Majbah, ali i građevinske firme i televiziju DM Sat.

Toni je pored automobila postao i lider u nekretninama, a svaka od narednih investicija bila je skuplja od prethodne. On je tako kupio dvorac u Beču koji je sagrađen još u 12. veku. Dvorac nosi ime "Ebenfurt" i  prostire se na 12.000 kvadrata, a uz to raspolaže i placom od 1,5 hektara. Toni je imanje kupio zbog samog istorijskog značaja, ali i kako bi ga komplet restaurirao i to po volji i meri supruge Dragane. 

Porodica je ovom čoveku srpskih korena svetinja, pa se trudi da svoja uverenja i tradiciju prenese i na decu. Dragani je on takođe za 50. rođendan poklonio specifičan dar. U pitanju je automobil marke Mercedes koji vredi oko pola miliona evra, a koji vozi i muzičar Kanje Vest.

Suprug Dragane Mirković i pored svog bogatstva ne voli da se eksponira i retko ga možemo videti u javnosti, a mediji vole da kažu da se iza njegovog imena kriju "bogatstvo, pamet i uspeh".
Toni je po Draganinom priznanju, njoj prepisao i svu imovinu koju je stekao u Beču, te je kako kaže na njeno pitanje, zašto je tako odlučio, on samo odgovorio sa: "Jer sam tako želeo!".

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)