Zanimljivosti

IZA OSMEHA ADRIANE LIME KRIJE SE BOLNA ISTINA IZ DETINJSTVA: Sa samo šest meseci doživela ono čega se svaka žena pribojava (FOTO)

Danas je jedna od najplaćenijih modela sveta i ima fanove na svakom kontinentu.

28.08.2023 14:05

IZA OSMEHA ADRIANE LIME KRIJE SE BOLNA ISTINA IZ DETINJSTVA: Sa samo šest meseci doživela ono čega se svaka žena pribojava (FOTO)
Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)

Adriana Lima (42) je lepotica iz Brazila koja je u svet modelinga ušla veoma mlada i osvojila ga. Sa samo 15 godina je pobedila na Fordovom takmičenju „Supermodel of Brazil“. Prijavila je se i 1996. godine na Ford Models Supermodel of the World takmičenje, gde je završila na drugom mestu. Tri godine kasnije, Lima je odlučila da se preseli u Njujork, gde je potpisala ugovor sa Elite Model Management kompanijom. To joj je otvorilo vrata za saradnju sa brojnim velikim brendovima, modnim magazinima i poznatim kreatorima. 

Tanjug/AP

Adriana Lima danas je jedna od najplaćenijih lepotica u svetu modelinga

Međutim, dok je gradila svetsku karijeru, iza osmeha kojim je plenila pred paparacima, krila je bolnu istinu iz detinjstva. Naime, njeni roditelji su Nelson Tores i Maria das Grakas Lima kratko su bili zajedno. Kada je Adriana imala samo šest meseci, njen otac je napustio porodicu, zbog čega je Maria bila primorana da sama odgaja manekenku. Kada je mala Adrijana došla na svet njena majka se poverila prijateljima da je rodila devojčicu koja liči na malu vučicu.

-  Kada sam rodila Adrianu, prvo sam primetila njene prodorne vučje oči, pomislila sam da sam rodila malu vučicu, malog đavola - rekla je Maria, ne sluteći da će upravo te prodorne Limine oči biti njena karta za uspeh.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

 

Adriana je odrastala u siromaštvu, njena majka trudila se da joj sve omogući u životu, međutim, najviše što je mogla je ste da joj da mnogo ljubavi i usadi ispravne vrednosti. Lima se družila sa decom iz sirotišta, a ovaj period života nikada nije zaboravila uprkos slavi koju danas ima.

Pored slave, popularnosti, novca i lepote, Adriana nije imala mnogo sreće u ljubavi. Ova brazilska lepotica 2009. udala se za srpskog košarkaškog asa Marka Jarića. U početku je sve delovalo idilično, međutim, nakon što su ljubav krunisali rođenjem dve ćerkice, posle pet godina su se rastali.

Posle razvoda sa Jarićem, povezivali su je sa glumcem Skotom Istvudom i voditeljem Rajanom Sekrestom, a bila je u vezi sa Džulijanom Edelmanom bivšim igračem američkog fudbala. Spekulisalo se i o njenim vezama sa sportistima Metjuom Harvijem i Džoem Tomasom. Njena veza sa tuskim piscem Metinom Harom  izazvala je polemike u javnosti. Mnogi su tvrdili da je njihova romansa samo marketinški trik. Nakon nekoliko neuspelih ljubavnih priča, Lima je pronašla sreću sa Andreom Lemerom sa kojim je dobila sina.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)