Zanimljivosti

MILENA POPOVIĆ OTKRILA ŠTA JOJ LEŽI NA SRCU: U njenim rečima mnogi će se prepoznati! (FOTO)

Lepa crnka ponovo je uzdrmala Instagram.

07.04.2024 19:31

MILENA POPOVIĆ OTKRILA ŠTA JOJ LEŽI NA SRCU: U njenim rečima mnogi će se prepoznati! (FOTO)
Instagram-milena_bogdan

Milena Popović (40), udovica Olivera Ivanovića, intrigira svoje pratioce na društvenim mrežama svakom objavom. Najčešće postavlja samo fotografije bez propratnih postova i to je dovoljno da lepa crnka uzdrma Instagram. 

Ovog puta otišla je korak dalje i uz fotografiju postavila i intrigantan post, a u njenim rečima su se mnogi prepoznali.

 

 

Živa istina

Milena je postavila fotografiju sa, sudeći po postu, bliskom prijateljicom Jovanom Radonjić koju je i tagovala. Njih dve su uživale u lepom danu i opuštenom ćaskanju. 

- Jedan verni prijatelj vredi deset hiljada rođaka - napisala je u postu Milena i u nekoliko reči otkrila šta joj leži na srcu.

Sudeći po komentarima, mnogi su se prepoznali u njenim rečima.

- Tačno, živa istina. Prelepa žena.

- Živa istina.

- Preslatke ste, lepotice - bili su neki od komentara.

Kako je nedavno ispričala Milena, njena ljubav sa Oliverom Ivanovićem naišla je na brojne osude zbog velike razlike u godinama. 

- Njegovi sinovi su moji školski drugovi. Sada, posle svega, nemam kontakt sa njima, ali to su neke druge okolnosti, jer mi smo sasvim fino funkcionisali dok je Oliver bio živ, iako nikome nije bilo lako da prihvati tu situaciju. Niti njegovim sinovima, niti mojim roditeljima, što je bilo apsolutno očekivano - ispričala je ona.

Problemi su krenuli kad je stradao njen pokojni suprug. Rodbina joj nije oprostila kad se sa sinom preselila u njihov stan u Beogradu, pokušali su da ospore volju njenog pokojnog supruga. Sve se dodatno zakomplikovalo kad je upoznala Igora Jurića i uplovila u romansu sa njim, ali je ona hrabro izdržala sve udarce sudbine i izborila se za sebe i svoju ljubav.

O lepim stvarima treba pričati. Ja inače nisam formalista i jedina stvar u koju verujem je ljubav. Papiri ne znače ništa u životu nekog čoveka, a najmanje kada je reč o braku. Nisam neko ko poštuje te propise, ja poštujem ljubav, emocije i dobar život, što je mnogo bitnije od parčeta papira - rekla je svojevremeno za Srećnu republiku Milena Popović. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)