Zanimljivosti

MILENA POPOVIĆ OTKRILA POTRESNO ZNAČENJE TETOVAŽE: Na zglobu desne ruke nosi večnu uspomenu na Olivera! (FOTO)

Ona ne krije da je januar za nju jedan od najtežih meseci upravo zbog godišnjice smrti pokojnog supruga.

13.01.2024 15:00

MILENA POPOVIĆ OTKRILA POTRESNO ZNAČENJE TETOVAŽE: Na zglobu desne ruke nosi večnu uspomenu na Olivera! (FOTO)
Foto: Branimir Jovanović

Milena Popović (40) udovica Olivera Ivanovića ne prestaje da intrigira javnost posebno muškarce koji javno uzdišu za njom iako je ona u srećnoj vezi sa Igorom Jurićem. Svaka njena objava na društvenim mrežama privuče veliku pažnju posebno jaćeg pola koji se ne libi da joj uputi brojne komplimente na račun fizičkog izgleda ali i pameti.

 

 

Tetovaža na zglobu

Tako je bilo i ovog puta kad je atraktivna crnka objavila fotografiju na Instagramu kako uz čašu vina uživa u jednom restoranu. Iako je zakopčana do grla sa crnom bluzom i tamno braon sakom na pruge Milena je mamila uzdahe muškaraca na društvenim mrežama. Na reveru sakoa je ponela broš koji je znak čuvenog brenda Koko Šanel, dok je na levoj ruci nosila sat.

Na zlobu desne ruke ona nosi tetovažu, tačnije potpis Olivera Ivanovića koju je uradila pre 5 godina. Na drugoj ruci ima još jedan tatu na kome piše ljubav. Kako je za Srećnu republiku rekla Milena januar je za nju posebno težak mesec jer je 16. 01. 2018. ubijen njen tadašnji suprug Oliver Ivanović. 

- Uradila sam tetovažu njegovog potpisa posle njegove smrti, na fotografijama se to ne vidi jer su baš sitna slova. U utorak je godišnjica Oliverove smrti i nikad nije lako. Januar nam je jedan od najtežih meseci. Nije lako najviše zbog Bogdana ali eto pripremamo se za taj dan - rekla je Milena. 

Ova hrabra žena kojoj se život raspao nakon smrti supruga skupila je snage i hrabrosti da nastavi dalje. Iako su je mnogi osuđivali ona nije dozvolila da je život slomi već je uzdignute glave nastavila život. Kako kaže narodna poslovica:"Hrabre sreća prati" tako se i njoj ponovo osmehnula i pronašala je ljubav sa Igorom Jurićem.

Podsećamo, Milena je nedavno za naš sajt otkrila detalje svoje ljubavi sa Igorom Jurićem. Ona je naglasila da ne veruje u ljubav na prvi pogled, već smatram da se ljubav rađa iz vremena koje se provede zajedno. Ipak, nije mogla da porekne da ju je Igor Jurić odmah na neki način privukao.

Ja jesam Igora doživela na neki drugi način, nego druge muškarce, a vremenom sam shvatila da mi veoma prija komunkacija sa njim. Igor jeste veoma hrabar, mnogi drugi muškarci se nisu usudili da budu tako hrabri kao on. Budući da živimo zajedno dugi niz godina, mogu slobodno da kažem da je to sada jedan ozbiljan brak. Srećna sam što sam ga srela, jer je on popunio tu prazninu, ne samo u mom srcu, već i u srcu moga sina Bogdana - rekla je tada Popovićeva.

Njene objave na društvenim mrežama privlače veliku pažnju, a osim muških komplimenata i žene nisu štedele lepe reči na njen račun. 

- Prelepa, prelepa, prelepa Milena!

- Prelepe oči, prelepa žena!

- Naša Monika Beluči!

- Šta bih dao da sam na mestu Jurića!

- Mnogo lepa žena, živa i zdrava bila - bili su samo neki od brojnih komplimenta na njen račun na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)