Zanimljivosti

NA OVU SLIKU SE ČEKALO MESECIMA: Milena Popović podržala čoveka koga voli, komentari se samo nižu (FOTO)

Ona je uz post stavila i emotikon srca koji govori o ljubavi koju dele.

25.10.2023 12:55

NA OVU SLIKU SE ČEKALO MESECIMA: Milena Popović podržala čoveka koga voli, komentari se samo nižu (FOTO)
Printscreen/Instagram milena_bogdan

Milena Popović (40) udovica Olivera Ivanovića ne krije da je u srećnoj vezi sa Igorom Jurićem. Iako je zbog ove ljubavi često na meti negativnih kritika ona ne dozvoljava da joj to poremeti život. Atraktivna crnka danas je objavila fotografiju na koju se čekalo mesecima. Ova slika govori više od 1000 reči. Naime, ona je podržala Igora Jurića i pokazala koliko je ponosna na njena.

Lep par

Na slici Milena pozira sa Jurićem a uz fotografiju je poručila:

- Od danas u Srbiji sistem “Pronađi me” RS.  Ponosna - napisala je ona uz emotikon srca što sve govori o ljubavi koju dele. 

Usledili su brojni komentari koji ne prestaju da se nižu.

- Bravo baš ste lijep par, ne zna se ko je ljepši. Budite srećni!

- Bravo bravo bravo najzad ste uspeli u nameri da se zaštite deca. Još jednom bravo!

- Divni ste.

- Reči su suvišne - bili su samo neki od komentara.

Podsećamo, danas je u Srbiji pokrenut "Amber alert sistem" koja u roku od nekoliko minuta obaveštava ljude o nestanku deteta. Za ovu svečanu priliku Milena je obukla jednostavni crnu haljinu, preko nje je nosila elegantamn sako u istoj boji, dok je oko vrata imala neobičnu ogrlicu koja je dala dozu elegancije njenom kompletnom stajlingu.

Igor je imao farmeke, belu košulju i sivi sako a ovo je jedna od retkih zajedničkih fotografija koju je Milena objavila. Iako ne krije ljubav prema Juriću trudi se da njihovu romansu ne eksponira u javnosti upravo zbog brojnih negatuvnih i zluradih komentara koji ih prate.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)