Zanimljivosti

MUŠKARCI TRLJAJU OČI, SVE PRŠTI OD LEPOTE: Milena Popović objavila sliku sa drugaricom, ne zna se koja je lepša, komplimenti samo pljušte (FOTO)

Njih dve su se fotografisale u Novom Sadu ali udovica Olivera Ivanovića u postu nije obelodanila ko je devojka s njom.

31.08.2023 16:00

MUŠKARCI TRLJAJU OČI, SVE PRŠTI OD LEPOTE: Milena Popović objavila sliku sa drugaricom, ne zna se koja je lepša, komplimenti samo pljušte (FOTO)
Printscreen Instagram/milena_bogdan

Milena Popović (40) udovica Olivera Ivanovića ne prestaje da intrigira javnost. Svaka njena objava na društvenim mrežama propraćena je brojnim komentarima i komplimentima.

Nakon što joj je nedavno izgoreo stan na Banovom Brdu u Beogradu u kome je živela sa sinom ona svaki slobodan trenutak provodi u Novom Sadu.

Al' ste lepe

Za srpsku Atinu, kako još zovu Novi sad, Milenu veže i romansa sa Igorom Jurićem, ali i brojna prijateljstva koja je stekla u tom gradu. U svojoj poslednjoj objavi na Instagramu lepa udovica je pokazala s kim provodi slobodno vreme.

Ona se slikala sa tamnokosom devojkom ali u postu nije obelodanila o kome se radi. Po svemu sudeći u pitanju je njena drugarica, a dve lepe crnke su se fotografisale u Novom Sadu. Slika koju je Milena postavila na Instagram izazvala je pravu buru na društvenim mrežama. 

Obe su nosile tamne naočari za sunce ali je jasno da se radi o dve izuzetno lepe dame čija lepota nije mogla prođe nezapaženo.

Zato ne čudi što su usledili brojni komentari mahom muškaraca koji nisu znali gde pre da gledaju.

- Novi Sad je još lepši sa vama. Uživajte!

- Pravo savršenstvo.

- Divne ste! Hvala na ulepšavaju sadašnjeg vremena.

- Zasigurno nešto najlepše u Srbiji ste vi lepa madam.

- Preslatke ste lepotice.

- Auuu al' ste lepe!

- Predivne ste! Milena imas super drugaricu - bili su samo neki od komentara i komplimenata koji su pljuštali nakon objavljivanja ovog posta.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)