Zanimljivosti

SNAŽNA PORUKA MILENE POPOVIĆ NAKON ŠTO JOJ JE IZGOREO STAN: Ove reči će svi dobro upamtiti (FOTO)

U domu državne sekretarke pre nepunih sedam dana izbio je požar čije okolnosti se još istražuju.

24.08.2023 12:44

SNAŽNA PORUKA MILENE POPOVIĆ NAKON ŠTO JOJ JE IZGOREO STAN: Ove reči će svi dobro upamtiti (FOTO)
instagram.com/milenapopovic

Milena Popović udovica političara Olivera Ivanovića prolazi kroz veoma stresan period u životu. Naime, pre nekoliko dana, dok je bila van Beograda, saznala je da joj je stan izgoreo. Bila je vidno uznemirena jer nije imala nikakvih informacija da njen dom nestaje u plamenu.

Ona se ovim povodom oglašavala za medije, bila je vidno uznemirena zbog toga što je ostala bez krova nad glavom, posebno jer je stan u kojem je živela bio poklon njenon pokojnog partnera, a koji je kupio za njihovog sina. Dok istražni organi utvrdđuju okolnosti pod kojima se desila ova nemila situacija, Milena se trudi da bude pribrana i da nastavi dalje sa svojim životom. Sada se oglasila i na svom instagram profilu poslavši snažnu poruku svima koji su pratili ovaj slučaj. Milena nije štedela ni one koji su se naslađivali njenom nesrećom.

 

 

-Idemo dalje. Ogromnu ljubav šaljem ljudima koji su ovih dana uz nas, a još veću onima koji nisu i koji se raduju zbog onoga što nam se desilo. Njima je ljubav potrebna da ih izleči - napisala je Popovićeva.

Ovo nije prvi put da Milena doživljava neprijatnosti od strane javnosti zbog stvari iz svog privatnog života. Naime, Milenu su osuđivali i zbog toga što brine o svom izgledu, što je otvorila srce za novu ljubav nakon što je izgubila supruga, pa je tako bilo i onih koji su i sada imali brojne neprijatne komentare.

Printscreen Instagram/milena_bogdan

Milena Popovic

Ipak, to nju nimalo nije poljuljalo već nastavlja dalje kroz sve izazove koji je čekaju. Najveću podršku pružaju joj sin Bogdan i partner Igor Jurić.

-  Uz pomoć ljubavi i odgovornosti koju imam i osećam prema mom sinu Bogdanu uspela sam da prebrodim sve teškoće -  rekla je Popovićeva u emisiji "Sa Tanjom na ti".

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)