Zanimljivosti

OVU FOTOGRAFIJU SA PLAŽE SU SVI ČEKALI: Milena Popović se skinula u kupaći kostim, kida kako izgleda a tek poruka koju je poslala (FOTO)

Udovica Olivera Ivanovića odmara se na moru, ali nije pokazala s kim i gde.

14.07.2023 16:00

OVU FOTOGRAFIJU SA PLAŽE SU SVI ČEKALI: Milena Popović se skinula u kupaći kostim, kida kako izgleda a tek poruka koju je poslala (FOTO)
Printscreen Instagram/milena_bogdan

Udovica političara Olivera Jovanovića, Milena Popović (40) ne prestaje da podiže medijsku prašinu. Nakon što je obelodanila da je u romansi sa Igorom Jurićem prati se svaki njen korak na društvenim mrežama.

Svaka njena fotografija dočekuje sa brojnim često različitim komentarima, a ne manjka ni dušebrižnika koji smatraju da udovici i majci ne priliči da se fotografiše u provokativnim pozama.

Sama Milena više puta je priznala da najžešće udare trpi od žena koje je nazivaju svakojakim imenima samo zato što se usudila da ponovo voli.

Posle dugog iščekivanja Milena je konačno na Instagram postavila sliku sa plaže u kupaćemo kostimu. Ona je odabrala kupaći sa potpisom Karla Lagerfilda dok se u pozadini iza njenih leđa vidi more i kamenita plaža. 

Milena je rešila da malo predahne i odmori se na moru, ali nije pokazala s kim je i koju destinaciju je odabrala za letovanje.

- Kažu treba mi 5-7 kilograma manje do idealne težine. A, ja zdrava. Zadovoljna. Voljena. Srećna. Zar to nije idealno? - poručila je Milena uz fotografiju. 

Ispod posta usledili su brojni komentari njenih pratilaca.

- Prava žena sa oblinama.

- Idealno je kad si srećan, zato ostani idealna.

- Nije idealno nego perfektno.

- Zadovoljna žena je najlepša.

- Potpuno si savršena, takva i ostani.

- Zlobnih komentara je bilo i biće, ti ostani lepa i srećna - bili su samo neki od komentara na njen post.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)