Zanimljivosti

"SVA LEPOTA SRBIJE NA JEDNOM MESTU": Muškarci uzdišu za Milenom Popović, očarala je i strance, komentari se samo nižu (FOTO)

Fatalna crnka dobija komplimente i na engleskom, nemačkom i španskom jeziku.

04.09.2023 17:00

"SVA LEPOTA SRBIJE NA JEDNOM MESTU": Muškarci uzdišu za Milenom Popović, očarala je i strance, komentari se samo nižu (FOTO)
Printscreen Instagram/milena_bogdan

Milena Popović, udovica Olivera Ivanovića uzdrma društvene mreže svakom novom objavom. Post koji je nedavno objavila naveo je mnogo muškarce da uzdišu za fatalnom crnkom i da njen profil bukvalno zatrpaju komplimentima i komentarima.

Sudeći po komentarima za njom uzdišu ne samo muškarci u Srbiji i regionu, već i van granica naše zemlje.

Fatalna crnka

Na objavljenoj fotografiji vidi se Milena sa zagonetnim i zavodljivim pogledom, punih senzualnih usana dok zamišljeno gleda u kameru. Njena crna kosu rasula se po golim ramenima a trag tankih crnih bretela tek se nazire nagoveštavajući crnu, svilenu haljinu. Oko vrata nosi lančić sa krstićem, dok je desnu ruku podigla iznad glave.

Nije poznato gde je i kojim povodom nastala ova fotografija, ali kao i sve druge njene objave na društvenim mrežama i ova slika je naišla na brojne komplimente posebno muškaraca. Ni to što je u romansi sa Igorom Jurićem nije ih sprečilo da joj šalju poruke.

Komentare dobija i na stranim jezicima, tačnije na engleskom, nemačkom i španskom pa nema sumnje da fatalna crnka ima obožavaoce i van granica Srbije.

Sudeći po komentarima ima i onih koji bi rado uživo upoznali Milenu, a ona ostaje zagonetna i nedokučiva.

-  Draga Milena što reći predivna si.

- Jel' ima neko lepši NEMAAAAAA!

- Bože, kako si lepa.

- Kraljica bila i ostala nema lepše sa Vama bih popio kafu...Čekam poziv.

- Prelepa naša Srpkinja.

- Najlepša žena u Evropi, definitivno. 

- Sva lepota Srbije na jednom mestu - bili su samo neki od brojnih komplimenta na račin Milene Popović. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)